2018. november 28., szerda

Édes újdonságok a drogéria polcairól 1. : sminkújdonságok

Sziasztok!

Ahogy közelednek az ünnepek, úgy sokasodnak a hozzájuk köthető aranyosabbnál- aranyosabb kiadások a sminkpocokon, a testápolók között és a direkt erre az alkalomra kihelyezett külön állványokon. Igyekszem ilyenkor előre feltérképezni a terepet, mert sok ajándékötlet is születhet így, ami elrabolhatja az ajándékozott szívét. Lássuk miket találhatunk most, amik igazán figyelemfelkeltőek így november végén.

essence / elérhető: dm, Rossmann, Müller/ :

Két trendkiadással is megörvendeztet bennünket a márka, melyek a Ho,ho,ho és az In to the snow glow nevet kapták. A Ho,ho,ho kiadással már személyesen is találkoztam,így arról lentebb saját képeket is láthattok. Ebben helyet kapott egy fürdőbomba, ami képeslao és Rudolf rénszarvan nózija maga a termék, egy hógömb ihlette ecset, melynek nyelében ezüst- piros glitterek szállingóznak, egy brutálisan szép paletta, aminek a swatcholásánál dobtam egy hátast, illetve egy csillámló arc és testpermet. Kapunk még ünnepi körömmatricát, hihglightert, és gömb ajakbalzsamot. Ám ami ennél jobban felcsigázott, és december-január környékén érkezhet, az nem más, mint az In to the snow glow trendkollekció. A paletta egy álomszép nyitható szem- és arcpaletta, téli mintával,jegesmedvével. A csillámos szemhéjtus is nagyon szép, de ecsetek , nesszeszer, fixáló spray is fellelhető lesz majd. Egyenlőre nekem nagyon tetszik.

Ho,ho, ho:


Saját képeim a kiadásról:


In to the snow glow:


Rival de Loop Young / elérhető: Rossmann/ :

Ez a márka nem téli kollekciót hozott most be hozzánk,de van benne egy dolog, ami minden olyan rúzsimádó álma,mint amilyen én vagyok. No, de ne szaladjunk ám ennyire előre. A csomagolás nagyon nőies,  piros rózsa és fekete szín dominanciájával kápráztatja el a sminkimádók szívét.  A tagjai természetesen egy paletta, egy írtó édes és ötletes töltőtoll desing-al ellátott tus, drámai műszempilla, bordó lakk, zsebtükör és a személyes kedvencem,a folyékony ajakrúzs, ami szatén finish-t vesz fel, benne lilán irizáló pigmentekkel. Ezt meg is örökítettem,láthatjátok ha lejjebb görgettek. Összességében igazán szép, dívás trendkiadás lett.







Képek forrása: katt, katt

Legyetek résen, mert már készülök a második résszel, amiben testápolási és egyéb szépségápolási cuki újdonságokat mutatok meg nektek.

Ha tetszett a vposzt, kövessetek instán (misshedgie) vagy Fcebook-on is.

Ölel titeket:



Nincsenek megjegyzések: