2016. augusztus 21., vasárnap

Mi történt mostanában- beszámoló rengeteg képpel!

Sziasztok!

Eléggé megcsappant a bejegyzések száma, ennek fő oka az időhiány volt. Most,hogy majd véget ér a nyár igyekszem többször jelentkezni, teszteket, haul-okat és videókat hozni. Gondoltam első körben mesélek picit, hogy mi is történt a kihagyott hetekben. Képekkel fűszerezve szeretném a programaink történetét elmesélni, tartsatok velem :)


Balatonmáriafürdő- nyaralás

Voltunk nyaralni, kétszer is, mert az első körben sajnos pont a nagy viharral érkező frontos, lehűlős időjárást fogtuk ki, Balatonmáriafürdő kis falu lévén ilyenkor eléggé kihalt, de a főbb gondot az eső jelentette, ami miatt az utolsó napon például ki sem lehetett menni. Ettől eltekintve nagyon jól éreztük magunkat, átmentünk Keszthelyre is, sokat nézelődtünk, sétáltunk,pihentünk és szórakoztunk. Már ekkor elhatároztuk magunkban, hogy amint lehet ezt pótolni kell, mert szeretünk lubickolni is, így rá két hétre ismét ott tölthettünk pár napot mert az Égieknek hála összejött! Mutatom a képeket is :)

 Az első turnus:



A második turnus:




 Utcazene 2016.

Volt idén is Utcazene fesztivál, melyet minden évben megrendeznek a városunkban. Ennek a lényege, hogy sok színpad kerül elhelyezésre a város megadott pontjain, ahol különböző stílusú zenét játszó csapatok , bandák lépnek fel. Természetesen a forgatagban a vállalkozó szelleműek simán kiállnak a Sétálóutcára, vagy az Óvárostérre, és ott nyomják az egyéni produkciójukat. Számomra ez azért különleges, mert van egy hangulata, amit nagyon szeretek. A meleg, nyári éjszaka, a séta a városban a hömpölygő tömegben, a finom ételillatok, a színek és fények és persze a zene. 



 Hungarian Baja 2016.

Ezt is itt startoltatják Veszprémben. Ez nem más, mint egy rally verseny amin rengeteg különböző származású, anyanyelvű ember indul. Olyan autósok és motorosok sem vetik meg, mint akik a Dakar résztvevői. Azt mondják szép ez a bakonyi rész és izgalmas is rallyzás szempontjából, szóval a Csehektől az Arabokig sokan kedvelik és színesítik a mezőnyt a néha nem hétköznapi ,,szöcske" járgányaikkal, vagy a brutális oroszlánüvöltésre hajazó autókkal. Izgalmas látvány, de még izgalmasabb ha az ember kijut a falunk melletti lőtér rész szélére és ott a nézői pontok egyikén nézheti ahogy ezek a ,,dögök" beveszik a kanyart,és bár nyakig porosan jössz haza, mégis megéri!
Idén sajnos én csak a rajtceremónián vettem részt, Isti volt kint a rallyn is, de majd jövőre pótoljuk :)


Moziiiii 

Megnéztük a Kiskedvencek titkos életét is, már az első vagy második vetítési napon, hiszen tavaly nyár óta vártuk! Nagyon-nagyon aranyos és szórakoztató mese, ajánlom nektek, ha tudtok menjetek el rá! Imádnivaló figurák vannak benne, bár számomra már akkor egyértelmű volt a nálam előre borítékolhatón siker, mikor megtudtam, hogy lesz ilyen, hiszen állatfan vagyok, egyszerűen levesznek a lábamról. Kicsit ráfüggtem, azóta már kaptam Istitől Gidget-es tumblert és két plüsst is bezsebeltem :) 


Egyéb kiruccanások

Rengeteg programunk volt még ezeken a nagyobb volumenűeken kívül is. Sokat járunk a partra, sokat voltunk a városban sétálni, koncerteken, sörfeszteken, bornapokon, vásárolgatni. Jó tartalmas időszak volt, születés és névnapokkal, tüzijátékokkal, falunapokkal és kerti partykkal. 



Ha pedig éppen nem hétvége volt vagy nyaralás és programok, akkor dolgoztunk. Ha nem dolgoztunk akkor pedig itthon tevékenykedtünk, szóval remélem már látjátok miért is volt a kimaradás a blogon!

Meséljetek, nektek hogy telt a nyár? Aki suliba megy ne csüggedjen, hidd el addig jó amíg oda mehetsz, tudom,hogy ez most nem tűnik igaznak, de amit apu és anyu mondott mindig az bizony kőkemény igazság! Az élet nem habos torta, de próbáljatok rá cseresznyét csempészni, az élet mindennapi apró örömeit megragadni és ne szomorkodni, hogy véget ér a nyár, jön a suli! Új év, új kezdet, újra a barátaitokkal lehettek :)

Puszi nektek:





Nincsenek megjegyzések: