2018. július 24., kedd

Tényleg megéri a nagy felhajtást vagy csak hype?- Garnier Hairfood hajmaszk teszt

Sziasztok!

Aki kicsit is érdeklődik a szépségápolás iránt, vagy bekapcsolja a tévét, állandó látogatója a drogériáknak ( mint jómagam), az teljességel biztosan találkozott már a termékkel, aminek a tesztjét ma írom nektek. Nagyon kecsegtető a promó, hiszen mástól is hallottam már, hogy benyomások szerint a Body Shop vagy éppen Lush termékekre hajaz, a vegán , parabénmentes mivolta miatt ( no meg valljuk be a csomagolás is pontosan ezt idézi), illetve ami nagyon megragadta a fantáziám az a következő mondat volt: 98 %-ban természetes összetevőkből. Hezitáltam, vacilláltam, de mikor elfogyott a hajmaszkom utánaolvastam, és jó véleményeket találtam. Ekkor döntöttem el, hogy ez a három funkciós hajápoló nekem kell, szeretném kipróbálni. 



Hogy mitől három funciójú?- Kérdezhetitek most mikor olvassátok ezeket a sorokat. A leírás szerint alkalmazható hajmaszkként, ha hosszabb időintervallumon keresztül fenthagyjuk a hajkoronánkon, használhatjuk balzsamként, vagy hajvégápolóként. Mielőtt megírtam ezt a tesztet, természetesen mindhárom alkalmazási lehetőséget megpróbáltam, alkalmaztam hetekig, hogy be tudjak számolni a hosszabb távú hatásáról is, és arról, hogy melyik alkalmazási mód vált be leginkább.

A termék nálunk négy verzióban elérhető: banános, papayás, gránátalmás és makadámdiós illatokban, és ezen gyümölcsök vagy anyagok szuper képességeivel felruházva. Mindegyik verzió más problémára kínál megoldást, én a hajtípusomnak megfelelően és illatügyileg is a makadámdiós verezió mellett tettem le a voksom. Kecsegtető volt még a banános, mert megillatolva nem a műbanán ismerős illata köszönt vissza az orromban, hanem a valós, igazi és driss gyümölcs illatfelhője csapott meg.





Nem fogok túlozni ha azt állítom, első próbálásra elrabolta a szívem. Mikor leöblítettem balzsamként való használat után, illatos és selymesen puha lett a hajam, már a zuhany alatt éreztem a különbséget és ez azért lepett meg, mert nekem tényleg nagyon száraz típusúak a hajvégeim.  Nagyon kellemes az illata, rengeteg terméket tartalmaz az óriási tégely ami egészen pontosa 390 ml-t rejt magában,. Minden fronton maximálisan hozta az elvárásaimnak megfelelő hatást.

Ekkor már kikövetkeztethető volt, hogy maszkként még brutálisabb táplálást tudok majd elérni vele, hiszen így a hatóanyagoknak még több ideje volt beszívódnia és ellátni  a hajam minden földi jóval. 
Ami iránt a legnagyobb ,,kétségek" ébrendtek bennem, nos az a hajvégápolóként való alkalmazás volt. Hogyan is működhetne valami egyszerre balzsamként és a hajban hagyva, nem kiöblítve? Azt gondoltam zsíros lesz és másként fog viselkedni mint egy hajolaj, biztosan ragacsos lesz a végeredmény. Sebaj, én kipróbáltam és meglepődtem, komolyan ledöbbentem mikor szépen beitta a hajam ezt is. Csodás így is! Az illata érződik kellően intenzíven, de nem tolakodóan- tehát engem, a kényes orrommal sem irritált-, nem hagy zsíros érzetet és állagot a hajamon,csak táplált és szinte beitták a hajvégeim amik így szépek és puhák lettek, illetve nekem simák és simaságot megtartóak is.  Ez külön pirospontot érdemel nálam, mert sokat küzdök a hajsimítással és a szöszösödéssel, göndörödéssel a párának köszönhetően. Nem egyszer alkalmaztam már így azóta, ma reggel is ezt vetettem be és a párás idő sem szedte szét a frizurám, ami jól mutatja, hogy mennyire megkedveltem. Nagyon boldoggá tesz, amikor ennyire jót írhatok valamiről, amiért ráadásul a saját pénzem csengettem ki.

Megéri ennyiért? Ár-érték arány:

Az ára kissé húzósnak tűnhet, először én is ledöbbentem rajta, mert 1100-2000 Ft-ig terjedően láttam már mindenféle áron kínálva, de érdemes végigjárni a drogériákat és szupermarketeket, hogy éppen hol akciós, mert én is így 1100 Ft-ért jutottam hozzá, melynek minden egyes forintját bőven megéri, főként az imént említett hatalmas mennyiség a maga 390 ml-es tartalmával és hatásával.



Bátran próbáljátok ki, tiszta szívből merem nektek ajánlani, mert tényleg megéri az árát és jogos a nagy felhajtás is ami körbeveszi!


Köszönöm, hogy elolvastátok a véleményem, tartsatok velem legközelebb is!

Szép napot nektek:


Nincsenek megjegyzések: