2018. szeptember 24., hétfő

Megéri az árát? - Avon Mark Magix highlighter teszt

Sziasztok!

Előszeretettel rendelek az Avon katalógusaiból. Emlékszem, még általános iskolába jártam, de már akkor nagy izgalommal lapoztuk a nagylányos sminkekkel tarkított kínálattal rendelkező magazint, és néha még rendelhettünk is belőle. Jó emlékek fűznek hozzá, innen volt az első parfümöm is. A szeretetem a márka iránt megmaradt, de racionálisabban nézem a termékeit, és igyekszem racionálisabban vásárolni is.

Éppen gondolkodtam, hogy kipróbálnék egy krémes highlightert még nyáron, amikor az éppen aktuális újságot kézhez kaptam és megláttam benne az akkor újdonságként behozott, Mark highlighter krémstickeket, két színben. Egy aranyló fényt adó árnyalatban( Candlelight) és egy kékes- lilás fénnyel irizáló színben ( Star Struck) . Vacilláltam a két árnyalat között, de az izgalmasabbat, a kékes-lilás terméket választottam. Bevallom így utólag lehet jobb lett volna az arany, de olyanom már sok porállagú termék formájában lapul a sminkes fiókban.




Megérkezett a kis csomag, benne a 8 grammos szépséggel. A tipikus kartondobozkában kapjuk kézhez a fekete, letisztult Mark-ra jellemző designnal. 1500 forint körüli áron kapható, én is ennyiért jutottam hozzá ha jól emlékszem. Alapjáraton jó ár-érték arányban van a méretéhez képest.
Próbálgattam, tesztelgettem, és így közel két hónap elteltével érzem úgy, hogy kiforrott véleménnyel tudok írni róla. Nem fogok köntörfalazni: nem vált be. 
Mikor kibontod, nem tűnik  érdekesnek, de ez nem is zavarna, mert a swatchok ígéretesek. Amikor viseled, egyszerűen felszívódik a bőrről. Eltűnik. Hová lesz? Fogalmam sincs, mert ha lefixálom sem látom. 
Az első gondom vele, hogy akárhogy viszem fel, vagy egy sávban látom, ekkor pigmentált és fénylik,de olyan mű. Ha szépen felütögetem, akkor elmarad a ,,wow" érzés... alig látom, és még a párszáz forintos e-bay-es Miss Rose highlighterem is kenterbe veri. Szóval csalódott vagyok. 
Ezen még egy picit dolgoznia kellene az Avon csapatának. Ám nem minden termékük ilyen, alapvetően csodás dolgaim vannak tőlük, néha megéri kísérletezgetni!



A csalóssága: itt szépen pigmentált, ám arcon művi hatást kelt ha ennyire durván viszem fel

Nektek melyik a kedvenc highlighteretek? Esetleg van olyan krém verzió, ami nagyon bevált?

Szép napot nektek:


Nincsenek megjegyzések: