2014. október 11., szombat

P.C.- #generation

Sziasztok Blogcsibikék!

Hoztam nektek a Playboy Club legújabb alanyait! Méghozzá nem mást, mint a #generation fantázianév alá tartozó férfi és női illatpárost.





Kinézetét tekintve nekem nagyon tetszenek ezek a parfümök. A női az igazi nyuszis design, míg a férfinél a kis nyuszis ikonok nekem a telefonokon található appok kis ijkonjait juttatják eszembe. A dobozok amikben megvásárláskor vannak az üvegek is ezekkel a mintákkal díszítettek, a nőié pink-lila- narancs a férfié pedig mint a cimkén ami az üvegen van.

A női illat:

A parfüm egy igazán dögös, nőies illat, nagyon gyümölcsös és édes. Feltűnő, nem megbúvó, nyers illat. Sokáig intenzíven érezhető már egyetlen egy fújás után is.  Édes, nagyon édes de olyan gyümölcsösen édes nem pedig vaniliásan. Nem egy tipikus őszi-téli parfüm, inkább tavaszra vagy nyárra tudom elképzelni.50 ml-es üvegcséje színültig telis-tele van a finom illatfelhővel, ami enyhén rózsaszín árnyalatban fénylik. A kupakja baromi édes, a kis nyakkendős nyuszifüles megoldás csúcs szuper, abszolút nőies. Egy fiatal, fiatalos, bohém, életvidám fiatal nőhöz tudom elképzelni.

A férfi illat: 

Kellemes, jó illat, szívesen érzem férfin. Teljesen pasis, nem mondható semmiképpen unisex illatnak. Nem túl pacsulis, de azért eléggé karakán, sok parfümre emlékeztet, bár a férfiparfümök többségével így vagyok. Erőteljes illat, akárcsak a női megmarad a bőrön. Nehéz elmagyarázni egy férfi illatot, főleg egy nőnek szerintem, de talán úgy tudnám érzékeltetni a leginkább, hogy nem sötét és kesernyés, nem is édes, olyan éppen kellemes kategóriába sorolható.

Az áraik 3600 Ft körül mozognak.


Köszönöm, hogy itt voltatok,sok puszim:



Nincsenek megjegyzések: