2014. október 24., péntek

Rimmel- Scandal Eyes Rockin Curves

Drága Blogcsibék!

Új spirál költözött a kedvenceim mellé ebben a hónapban. Most, hogy már jó pár hete használom, biztosan merek róla véleményt írni és ezt megosztani veletek. A tesztalany nem más volt, mint a Rimmel egyik új spirálja, a scandal Eyes Rockin Curves.
A csomagolás rockos, hiszen már a neve is ezt tükrözi, piros és fekete, szürke színekben pompázó duci tégely. A szokásos Rimmel minőséget hozza, strapabíró, jó kézbe venni.



Egy fekete színben pompázó szempillafesték ez, melyet a felvivő kefe tesz különlegessé. Nem a szokásos egyenes, hanem ívelt. Követi a szem formáját, tehát a szemzug felé elkeskenyedik, kifelé szélesedik, ez még a kefe sörtéin is érzékelhető. Nem kell százszor belemártani a kefét a festékbe, hogy ki tudjam vele festeni a szempilláimat, ez plusz pont, mert a halálom mikor százszori mártogatás-kenés után sem látszik semmi változás. Itt elég egyszer elvégezni a műveletet,és máris szép pillákat kapunk, ível és dúsít is, csodásan fekete. Ha jól megnézitek a képet, akkor láthatjátok,hogy nem híg a festék, hanem szépen pigmentált és tömör, de mégsem kelti azt az érzetet, mint mikor már csomósodik a pillákon. Nem pereg le, bár mivel nem egy szokványos megoldás, kezdetben furcsa és okozhat problémát a felvitele.









Ismeritek ezt a spirált? Nektek melyik a kedvencetek?

Köszi,hogy itt voltatok, puszik:

Nincsenek megjegyzések: