2016. február 3., szerda

A naptárdíszítés fortélyai és praktikái II.- etsy és ebay kívánságlista

Sziasztok!


A naptár és határidőnapló vezetés a reneszánszát éli, és millió helyen millió formában találhatsz magadnak egy szép darabot, ami egész évben praktikus társad lesz majd az infók és megjegyezni való dolgok,események rendszerezésénél. Én például hetente emlékeket is ragasztok az enyémbe kis képek formájában, így ha végignézem év gégén a heteket mindig tudom milyen örömök értek az adott héten. Nagyon jó érzés és biztosan később még jobb érzés lesz, mert erőt ad az életben a nehezebb napokon egy jó oldal felnyitása. 
Ehhez a rendszerezéshez a díszítőelemeket én a netről szerzem be, mert nálunk a papírírószerekben 3x-os áron adják azt, amit ebay-en vagy etsy-n könnyen megkapok és egyedibb vagy színesebb is akár. Megmutatom nektek pár kedvencemet, amiket lehet később meg is rendelek. 



ebay


                           


A kis édes noteszek, mint ezek az állatkás verziók mindig jó mellékszálai a terveződnek vagy határidőnaplódnak, ha például nem fér a táskádba a nagy terveződ,ezt akkor is könnyen magaddal tudod vinni. Később beletűzheted a lyukasztó segítségével a kicsatolhatós gerincű verziós naptárakba, és akkor egyből 2 az 1-ben lesz a tartalom.
A színes tollak mindig felvidítanak, és az ilyen szép, vékony hegyű zselés tollakkal lehet igazán szépen vezetni egy naptárt. A lyukasztó segítségével pedig bármikor plusz lapokat, kartonszeleteket vagy képeslapokat illeszthetsz a mindent tudó füzetkébe. 


Etsy

Ha naptárrendezés akkor az etsy az igazi király a területen. Itt olyan egyedi magoldásokat és színeket, verziókat találsz mindenből, hogy csak na. Lehet, hogy egy kicsit drágább mint az e-bay, de komolyabb dolgok is vannak. 




               
                               





Remélem kedvet kaptatok Ti is a rendszerezéshez! Ha van kedvenc lelőhelyetek, ne habozzatok megosztani velem!

Ölel Titeket:


















Nincsenek megjegyzések: