2016. január 28., csütörtök

Tervezőmánia, avagy a naptár díszítésének fortélyai I.

Sziasztok!

Imádok tervezőt vezetni és mások tervezőiről képeket nézegetni. Engem örömmel tölt el a sok dekortapasz és matrica látványa, az édes kis tollak és papírírószerek használata, a csupa csajos jegyzetes lapok összképe. Mindig keresem a tökéletes tervezőt magamnak, de még nem leltem meg teljesen. Ami tavaly volt az hatalmas volt ahhoz,hogy hordozzam, így a munkahelyemen kötött ki. Az idei már kisebb és bőrkötétes, mágneses kapoccsal, kártya tartóval és kivehető belsővel. Ám a belső felosztás nekem nem jön be és a papír sem a legjobb minőség sajnos. 
Felkerekedtem belsőt venni, de 2-4000 Ft, igen jól olvassátok között mozognak ezek az M-es mérető betétek amik az én kötetembe valók, de azok sem a számomra kellő beosztással rendelkeztek. Egyszerűen nem találni elfogadható áron négyzetes felosztású tervezőt. 4-10.000 Ft közötti összegért már annál inkább, de én ha smucignak néztek ha nem, azt a pénzt ételre vagy más fontosabb dologra szívesebben költöm. Etsy-n amúgy igazi kincseket lehet találni, érdemes ott körbelesni, mert a hazai boltok kínálata nem az igazi egyediség és árak szempontjából....


Így néz ki a kis tervezőm

Az a jó ezekben a tervezőkben, hogy magad kreálhatod a saját ízlésed szerint. Nem kell hozzá más mint egy lyukasztó,pár képeslap vagy egyéb díszpapír, matricák, és a képzeleted. 

Mint például....




A kínálat óriási, csak a pénztárcánk bírja majd a megterhelést. Nemsokára közzéteszek majd egy kívánságlistás etsy - ebay Planner posztot, ami majd a vágyaim tárgyait fogja tartalmazni linkekkel! Nézzetek vissza és lessétek meg, hátha valamibe Ti is beleszerettek!

Ti vezettek határidőnaplót vagy tervezőt?


Sok puszi:




1 megjegyzés:

Timeinspo írta...

Nagyon elkapott engem is a láz, tervezek is egy tervező bemutatása posztot, de hát össze kell szednem a gondolataimat. :D És persze meg kéne írni... hát igen vannak bajok még vele. :D De amúgy sokkal élvezetesebb az egész életem szervezése mióta ilyen szép tervezőben vezetem a dolgokat. Ad egy kis pozitivitást az életembe. :D Bár még nem teljesen olyan mint az elképzelésem, de ahogy említetted nem találtam én se rendes belsőt, így amit találtam abból próbáltam kihozni a legjobbat. :D De így is büszkén használom. :D