2016. január 1., péntek

Viszlát 2015, hello 2016!

Sziasztok!

Nagyon Boldog Új Évet kívánok nektek! Azt szokták sokan mondani, hogy az jellemzi majd az új évedet, amit az első napján csinálsz. Nem tudom ez mennyire igaz, de annyira biztosan mint a lencseevéshez köthető szerencse. Egyébként a mák evése és egyéb apró szemű ételek evése ugyanúgy szerencsét hozó hatással bír, valamint a zsebünkbe rejtett pár szem lencse vagy mákszem is, ezt kevesebben szokták tudni. No, egye fene, én bedobok ma pár szem lencsét a kabátzsebembe!
2015 sok jó pillanatot adott nekem a nehézségek mellé is....



A terveim- vágyaim 2016-ra természetesen megvannak, de különösen az első pár napban keringenek a gondolataim rengeteget a téma körül. Sok dolgot szeretnék még elérni és megvalósítani, remélni tudom csak, hogy egy része tényleg sikerül majd az új év által nyújtott tiszta lapra írva.

-Szeretném megszerezni a jogosítványt
-Szeretném fejleszteni a fényképező tudásomat, és akár összespórolni egy új gép árát jövő      Karácsonyig, addig pedig megtanulni, hogyan is tudok szép képeket készíteni, mert a fényképezés    nagy szenvedélyem
-Szeretnék többet kirándulni
-Szeretnék több időt tölteni a szüleimmel és velük együtt több programot csinálni
-Szeretnék kipróbálni olyan sminkmárkákat amikre régóta vágyom, de eddig nem tehettem
-Szeretnék több szabadidőt olvasásra fordítani


... de ezekhez sokszor sok idő kellene, amim sajnos nincs. Vagy ha van is későn érek haza, vagy nagyon fáradtan, de majd meglátjuk. Ezért is mondom azt, hogy ezek talán inkább vágyak mint tervek, mert ha valamelyik nem sikerülne, akkor nem leszek annyira csalódott. 


Ami nagy örömmel tölt el, az az, hogy ma reggelre végre egy kicsit havazott is! Annyira szép és békés látvány volt, ahogy a megannyi hópihe szállt alá... remélem majd még kapunk ebből az élményből :) 

Nektek mik a vágyaitok? 


Sok puszi:




Nincsenek megjegyzések: