2015. december 31., csütörtök

BUÉK!- Képek a készülődésről

Sziasztok!

Először is nagyon nagyon Boldog Új Évet szeretnék minden kis manónak kívánni, aki velem volt, van és lesz itt a blogomon! Hálás vagyok, amiért olvastok és remélem jövőre is így lesz majd!
Lassan elmerülök a haboknak és ezzel végérvényesen kezdetét veszi nálam a Szilveszter. Ilyenkor általában a rituálém a nyugodt ám izgatott készülődés, a ruha már megvan, smink, haj és vacsora, majd indulás. Általában ez az egy olyan alkalom van amikor már előre keresgélek diy smink ötleteket, és igyekszem egy adott tervet megvalósítani, ami a ruhámhoz is maximálisan passzol. Közben üvölt a zene, kint durrognak a petárdák és én önfeledten készülök.


A legfontosabb kellékeket már elővettem, mert ilyenkor az alapozás nagyon fontos! Szép és egyenletes bőrfelületet szeretnék. A szemhéjamra egy bézs-sötétbarna árnyékolt füstös festést tervezek, vörös ajkakkal. 


Már hagyomány az is, hogy minden évben van trombitám amit éjfélkor fújhatok ezerrel :) Idén ez lesz az enyém, de a biztonság kedvéért zsebrevágok két anyósnyelvet is :) 




A ruhám egy része... Topshop felső mely arany selyemfényű hozzá pedig egy Miss Selfridge bolero. Egy turkálóban sikerült találnom, ahol még cimkés ruhákat árulnak, tehát nem viselte őket senki és nagyon jó márkák nagyon jó darab áron megtalálhatóak. Mivel keményen röpködnek majd a mínuszok és éjfélkor kimegyünk majd az utcára trombitálni és nézni a tüzijátékot, hosszúnadrágot veszek, idén kihagyom a szoknyát. Hozzá nem tudom még, hogy magassarkút vagy egy jó kis magassarkú hosszú szárú csizmát választok majd. 

Évértékelés félét, összegzést és a terveimről holnap tervezek írni, tartsatok akkor is velem!




BUÉK és  puszi: 



Nincsenek megjegyzések: