2016. január 3., vasárnap

Miss Sporty édességek évkezdésre!

Sziasztok!

A Miss Sporty sminkmárkától szeretnék nektek pár új eyecandy-t megmutatni. A tesztelésre kapott ( köszönöm Coty <3) dolgok közül lett egy nagy nagy kedvencem, amit azonnal a szívembe zártam és azóta sem engedtem ki, számomra nagyon jó megoldást nyújt a szemöldököm formázására, de először is lássuk a nyalánkságokat!



Amik hozzám érkeztek:

Miss Sporty Perfect Stay 10 HR  korrektor
Miss Sporty Studio Lash Dark Lasher szempillaspirál
Miss Sporty Studio Eyebrow Kit szemöldökformázó szett
Miss Sporty My BFF Lisptick -100-as My Tender Pink árnyalatú ajakrúzs


Az összes terméket teszteltem, a szilveszteri sminkemben is jelentős szerepet kaptam és a tartósságukra egy csillagos ötöst adnék is!

A kedvencem a szemöldök formázásához való kis készlet. Nagyon tetszik, hogy egy zselés állagú kis része is van, amihez már az applikátorok is a miniatűr dobozkában lapulnak. Első lépésként a kis szempillaspirál ecsethez hasonló mini ecsettel formázhatjuk a szemöldök kusza szálait, aztán a másik, tusvonal ecsetkével (kétvégű) felvihetjük a zselét a keretezéshez és a végén a porral kitölthetjük a kimaradó részeket, hogy egységes képet kapjunk. 






A szempillaspirál is egész szép pillákat csinál, nem pereg le és nem mászik el. A keféje nem az a tipikus kefe, hanem gumisörtés és ívelt, ezáltal szépen viszi fel a festéket. Tökéletes hétköznapokra a gyorsan készített reggeli rohanós sminkekhez, amikor nem akarok félni, hogy elkenem a félig megszáradt festéket. 


,,Ezek az ajakrúzsok tökéletes hatást biztosítanak, de ez nem jelenti azt, hogy kellemetlen érzés lenne őket viselni. Egy szemernyit sem! A My BFF ajakrúzsoknak textúrája szuper puha és kényeztető, és annyira pompás!  Ajkaid tökéletesen hidratáltak és ápoltak. Ráadásul olyan vékony réteget hagynak ajkaidon, hogy alig érzed őket!"- írja a Coty
Számomra egy kellemes rózsaszín gyöngyház árnyalatot küldtek, a My Tender Pink-et ami a 100-as árnyalat, de a pirostól a nude színig széles a skála. Megkedveltem mert hétköznapokra tökéletes megoldás nekem ez a rúzs, nem túl hivalkodó, szép a fénye és illik a télhez. 

Árnyalatok: 
,,Nude
#100 My Tender Pink… a legszebb szirmok árnyalata, mely a legjobb választás, hogy megossz vele egy smoothie-t!
#101 My Adorable Nude… akár ajkaid eredeti színe – csak még intenzívebben. Ideális szín azokra a napokra, mikor együtt tanultok.
#102 My Funny Mauve... világos magenta, tökéletes egy éjszakai filmnézéshez.
Pink
#201 My Amazing FuschiaAz alap csajos árnyalat, ha cipővásárlási küldetésen vagytok.
#202 My Pretty Rose…Vintage-inspirált pink, muffinokhoz és pletykákhoz.
Vörös
#302 My Kindly Red… Füstös, meleg árnyalat, mellyel biztosan észrevesznek a görkori-diszkóban!
Juhé! Még mindig nincs vége…
#500 My Sweet MochaEgy természetesen szép árnyalat, tökéletes piknikhez a parkban." 

Mindent összevetve nagyon örülök,hogy kipróbálhattam és ezentúl használhatom is ezeket a Miss Sporty újdonságokat, szerintem érdemes rájuk vetni egy pillantás már csak a swatcholás erejéig is, lehet még pár ajakrúzst beszerzek ;) 



Próbáljátok ki, puszi:

Nincsenek megjegyzések: