2016. október 25., kedd

A nagy ajakír teszt: Labello - Balea- Blistex

Sziasztok!

Ahogy hűl le a levegő, potyognak le a falevelek és az ősz még egy utolsó mosolyt intéz felénk, a szél, a hideg levegő bizony nem csak a testünk bőrét viseli meg napról-napra jobban, hanem az ajkaink finom és vékony bőrrétegét is. Ezért is fontos, hogy még mielőtt kicserepesedne, tápláljuk,ápoljuk, akár a rúzsunk alá is felkenve azt. Ha pedig már megtörtént a baj, akkor legyen egy megbízható ajakápolónk, amit felkenve hamar rendeződik a helyzet. 
Biztos sok ajakírt kipróbáltatok már, igaz? Ez olyan tipikus női dolog, bedobok egyet a táskámba, egy van otthon a kis szépítkező asztalon, egy meg az éjjeli szekrényen... legalábbis nálam így adódik általában. Van amit kevésbé szeretek, van amitől köhögök, mert észrevettem évekkel ezelőtt,hogy bizonyos szájravalóktól köhögni kezdek ha véletlenül lenyalom az ajkamról (ne kérdezzétek, nem tudom miért és mi az az összetevő ami ezt előidézi). 
Mindig gondolkodom, melyik a legjobb, jó-e ha színt ad vagy sem, így most a Labello-tól hoztam két félét, valamint a dm saját márkájú Balea-t, és végül, de nem utolsó sorban egy Blistex-et. Lássuk,hogy teljesítettek nálam.




Vaku nélkül: Balea, Blistex, Labello Cherry, Labello Lip Butter


Vakuval: Balea, Blistex, Labello Cherry, Labello Lip Butter


Labello Lip Butter vanilia és makadámia, tégelyben:

Ez a kicsike elég drága, 8-900 Ft körül mozog az ára, cserébe viszont istenien finom illatú és sűrű terméket kapunk. Pozitívuma, hogy nagy krémes,jól táplál, mégsem hagy zsíros már-már zavaró érzést a szánkon, valamint színtelen így rákenhetek bármilyen színű rúzst. Sok illatban-ízben kapható a szedrestől a vaniliásig, de van original verzióban is. Meg kell mondjam, megéri az árát, ha ezt felkenem nyoma sem marad a cserepes ajkaknak, azonnal jó érzés és segít a szélfútta helyzetet.

10/10

Balea Nude Kiss :

Ez a hagyományos kiszerelésű, ,,stiftes" ajakír a dm saját márkájú Balea-tól. Illata kellemes, fahéjas jellegű, finom és illik az őszhöz. Színe alig van, nagyon enyhe, fényt ad és éppen egy lehelletnyi nude árnyalatot. Tápláló hatása sajnos nem kiemelkedő, és ettől bizony már köhögök mostanában. Kissé csillámos, de a csillám darabkák az ajkakon eltűnnek. Ára ellenben nagyon kedvező kb.: 250 Ft. Tipikusan az a bedobom a táskámba és majd elfogy fajta.

10/5

Blistex Lip Brilliance:

Nem a hagyományos eredeti Blistex, hanem egy speciális változata. Erősebb színt ad mint akármelyik tesztalany, ami fénnyel és enyhe narancsos-pinkes árnyalattal színezi a szánkat. Ára közép árkategóriába sorolható, kb.: 5-700 Ft drogériákban. Krémes, kellemes viselni, szájfényként is remekül funkcionál. Illata narancsra emlékeztet, vagyis inkább régen volt a Plusz vitamin tabletta, tudjátok annak volt egy narancsos ízű változata, no ez pont az az illat. Elég jól táplál,de nem ér a Labello Lip Butter nyomába, ezért kap kevesebb pontot,és erre nem kenhető akármilyen árnyalatú rúzs mert módosítja a színt.

10/8

Labello stiftes cseresznyés:

A klasszikus Labello kistestvére, mely a sok közül éppen cseresznyés. Szuper 290 Ft-os áron vettem meg egy eurós boltban, drogériákban 7-800 Ft, azért nagy az árkülönbség. Régen már használtam, akkor erős fukszia színt adott a számnak, de ez most szinte semmit. Felkenve csak a fénye dominál, szín semmi. Ezt picit sajnálom, mert éppen amiatt választottam, hogy ez majd színt is ad a táplálás mellett. A táplálásban viszont egész jó, de még mindig nem éri utol sajnos az első versenyzőt, a Lip Buttert a márka családjából. 

10/8


Összegzés: sok ajakápoló van a piacon,és sok is lesz még,érdemes keresgélni,mert biztos vagyok benne, hogy ami valakinél működik,az másnál nem biztos,hogy fog. Nekem jelenleg az abszolút kedvencem a Labello Lip Butter, imádom az illatát, már azzal levett a lábamról,és mellette még szuper hidratáló is! Megéri az árát. 


Nektek van kedvenc ajakápolótok,melyik az?

Köszi,hogy benéztetek,sok puszi:




Nincsenek megjegyzések: