2016. október 3., hétfő

Glamour napi tervek- avagy miket ajánlok megvételre

Sziasztok Csajok!

Ismét egy újabb Glamour shopping ünnep felé közeledünk, nemsokára itt a nulladik dm-es nap, ami számomra a legfontosabb, mert a dolgok 90%-át ott és aznap fogom beszerezni. Megmutatom nektek,hogy miket tervezek megvenni, illetve mi az amit ajánlok megvételre,ha éppen szükségetek van rá, vagy mi az ami megéri így kuponnal a legjobb ajánlat.



Ezen a képen láthatjátok az én terveimet, az engem érdeklő kuponokat,illetve a pöttyel jelölteket, amikkel tervezek vásárolni. Fontos, hogy előre kivágom ami érdekel, de ezeket is bolt szerint kis ,,zsebekbe" rendezve viszem magammal, hogy ne ott a boltban kelljen kínlódnom a kitépkedéssel, ollóval, kupon keresgéléssel. Feltüntetem a kedvezmény összegét is, hogy tisztán tudjam kiszámolni, mennyi jön le majd a termékből, illetve a rózsaszín post-it cédulán a terveimet látjátok, amikre szükségem lenne. 


Dm kuponjaim :

Garnier arcápolás                       - 50%
Fa                                                  -50 %
Casting Creme Gloss hajfesték  -50 %
Elséve                                            -50 %
Persil                                             - 50%
Loreal dekorkozmetika                  -50%
Pantene Pro-V                              -50 %
Rimmel London dekorkozmetika - 50 %
Maybelline dekorkozmetika          -50 %

( A pink színnel jelölés a biztos vásárlásokat jelzik)




A Rimmel-től én egy Stay Matte púdert ( az én színem a 03-as Peach Glow) fogok vásárolni, mert a kedvenc, és egyben legjobb púder amit valaha próbáltam, a mindennapi sminkem része. Ha nem is alapozok, akkor is dobok fel belőle. Jó a színválasztéka, az egészen világos bőrhöz illő árnyalatokban is kapható. 
Ettől a márkától ajánlom: itt csak egy termékre váltható be a kupon, de a Rossmann-ban többre. Nagyon jók az új Kate Moss limitált rosegold csomagolással fűszerezett  rúzsok, melyben két nude árnyalat, egy vörös és egy burgundis kapott helyet, féláron nagyon megéri, a minősége is szuperjó, krémes és pigmentált. A  pirosítóik is jók, megfelelően pigmentáltak és szép , őszre illő árnyalataik is vannak,érdemes megnézni. A körömlakkokat is nagyon szeretem, mert tartósak, szép színekben elérhetőek, nem csíkoznak és ducibb ecsettel rendelkeznek, nem kopnak. Ami még megér egy kört az a Lasting Finish alapozó, szeretem, egész jó darab!

Az Elséve-től nagyon szimpatizálok az új agyagos családdal, ami már a külföldi bloggereknél megjelent időkben érdekelt, és végre ide is ideért. A hajápoló család tartalmaz egy sampont , egy hajpakolást aminek a különlegessége, hogy hajmosás előtt kell használni és megtítszítja, táplálja a hajat, valamint balzsamot és szárazsampont. Nekem a hajpakolás keltette fel a leginkább a figyelmemet, azt szeretném beszerezni. 

A Pantene Pro-V,amit anyukám használ, nagyon szereti a sampont és a balzsamot is, így neki mindenképpen egy nagy kiszerelést fogok venni mindkettőből! Azt mondja nem hullik tőle a haja, dúsít,jó az illata és selymes lesz tőle a haja. hm.. jól hangzik!

A Garnier-től egy tonikra pályázok mert az Avon-os elfogyott, de ajánlom a szőlőmag kivonatos artisztítót,pumás a feje, nem drága és jó az illata, de több verzióban is elérhető, pl. érzékeny bőrre illatanyagmentesen. 

A Fa tusfürdők jók, finom illatokban kaphatóak, olcsók és így még olcsóbbak, mindig rájuk nézek ilyenkor. 



A Loreal-tól nem szívesen vásárolok az állattesztelések miatt, de a szerelem-szempillaspirálom , a Lash Sensational, sajnos náluk kapható, lehet, hogy azt az egyet megveszem, de nem szívesen. Ha találnék egy ilyen teljesítményű, más, állatokon nem tesztelő márkától egy ilyet, akkor azt venném. Ha nem tesztelnének állatokon és nem tartanám amúgy is horror árúnak, akkor biztos lenne még náluk ami tetszik, például a rúzspaletta, vagy az új Cushion szivacsos alapozójuk, ami állítólag jó. A lakkjaik nekem annyira nem váltak be, lepattogtak hamar, de a rúzsaik szépek,és a pirosítójuk is megérne pár próbát. A kétfázisú konturozó Stick-el állítólag nehéz bánni, mert egy idő után egybe mosódik a két szín, a highlight és a kontúr, azt nem venném meg.

Rossmann kuponjaim:

Dove Advance Technology hajolaj     -50%
Cif spray                                                - 50%
Duck Wc- tisztító                                  - 50 %
Isana                                                       -30 % 
Dekorkozmetika                                   -25 %
Libresse                                                 -25 %
Always                                                   - 25 %
Schwarzkopf Perfect Mousse hajfesték - 40 %




A Dove hajolajára szükségem lenne, de majd meglátom mennyi is féláron, szóval ennek a megvásárlása sajnos ennek a függvénye lesz.

A dekorkozmetika - 25 %-ot kihasználnám, lehet valamilyen Catrice, essence vagy egyéb sminkterméket veszek majd belőle,de olyat ami kell, szóval nem egy 25. körömlakkot.

Always, Libresse, ez az a kategória amire minden nőnek szüksége van, nem ragozom, jobb olcsóbban beszerezni előre mint később drágábban.

Az Isana körömlakklemosóját, a mandulás illatban nagyon ajánlom, jól tisztít, könnyen oldja  a legmakacsabb lakkokat is, nem büdös és nem szárítja a körmöt. Olcsó,de így fillérekért kapható szuper termék. 

A Schwarzkopf Perfect Mousse hajfestéke egy jó drogériás festék, könnyen használható és jó ez a hab állag, nagyon sokszor ezzel festettem a hajam és nekem bejött. 


Az Alexandra könyvesboltokba érvényes kedvezményt is érdemes megnézni, ha van olyan könyv amire vágyik az ember, egy több ezres kötetnék bizony 20 % is nagyon sokat számít. 

Remélem tudtam pár tippet adni nektek. Mit terveztek a shopping ünnepre?

Sok puszi:


Nincsenek megjegyzések: