2017. május 2., kedd

Stílussarok- május

Sziasztok!

Ezalatt az elnevezés alatt szeretnék majd minden divattal kapcsolatos posztot megosztani veletek. Arra gondoltam, így jobban átlátható lesz a tematika a blogomon! Az első stílussarokban egy kis összeállítást szerettem volna készíteni a most mindenhol fellelhető és sokak által nagyon kedvelt kulcsdarabokból.
Remélhetőleg most már lassan beköszönt végleg a jó idő, ez pedig azt eredményezi, hogy elővehetjük a lengébb, nyáriasabb ruháinkat. Összeválogattam pár kulcsdarabot, ami a mostani szezon nagy slágere, és mindenhol szinte ezekbe futhatunk majd, olyanok mint egy kattanás, bumm és özönlik a boltok polcaira.
Inspirálnak és ötletelésre késztetnek ezek a képek, hiszen ha belegondoltok a divat körforgásának köszönhetően sok régebbi holmi alakítható és illeszthető bele a mostani szettjeinkbe. Ilyen a neccharisnya, a masnis holmik, vállvillantó felsők és virágos hímzések. 

A masnis lábbelik

Az egész az itt látható cipővel kezdődött, amit maga Rihanna kollaborált a pumával. Amikor ez az ikonikus (érdekesen masnival helyettesítve a fűzőt ) darab kijött, elkezdett beszivárogni a sok ehhez hasonló tipegő a boltok polcaira, olyannyira, hogy ma már balerinákat, sportcipőket, sőt akár szandálokat vagy papucsokat is megtalálhatunk ezzel az érdekes és feltűnő masnis , buggyos megoldással. 

 A papucscipők

Emlékszem még általános iskolába jártam, amikor az ehhez hasonló papucscipők voltak divatosak. Nagyon odavoltam, hogy én is szeretnék egyet és kaptam is egy krémszín darabot, amit alig lehetett lerobbantani a lábamról, és hihetetlen menőnek és nagylánynak éreztem benne magam. Hát íme, újra itt van az az ominózus darab ami bennem ezt az emléket kelti életre: a papucscipő. Kapható egészen vad, szőrmével kiegészített verziókban és sok lábon neccharisnyával viselve láthatjátok, bár ezt inkább a bátraknak ajánlom. Apropó neccharisnya, az is reneszánszát éli. akár farmer alá húzva.

Virágom, virágom- avagy a virágos hímzések

Mindenhol, szó szerint minden fast fashion üzletben legalább egy ilyen darabot biztosan láthatunk, mert teljesen berobbant a tavasz kezdetével a rózsaminta, a hímzett virágok és minták a felsőkön, nadrágokon, szoknyákon , felsőkön. Minél domborúbb és hímzettebb, annál menőbb és figyelemfelkeltőbb. Ez sem újkeletű dolog, hiszen volt már divatban a hasonló megjelenés.

 Hátizsákmánia

Igen, már nem csak a suliba menő felkapni a hátizsákot, legyen az kicsi, nagy, közepes... hosszúkás vagy húzós megoldású, egyszerű vagy sokzsebes, ha hátizsákkal kombináljuk a szettünket biztos a siker. Én nem vagyok nagy rajongója a hátizsákoknak ezt be kell vallanom, de láttam pár olyan szép darabot ami szinte sírt utánam, szóval érdemes megfontolni a dolgot, hiszen jól pakolható, minden elfér benne, kényelmes és a vállaknak is egészségesebb mint az oldaltáskák.


Remélem találtatok kedvetekre való holmikat a bejegyzésben. Nektek mi most az aktuális kattanásotok?

Köszi,hogy itt voltatok:


Nincsenek megjegyzések: