2017. április 24., hétfő

Az igazi unicornisos kiadás a Rival de Loop Youngtól

Sziasztook lányok!

Tombol az unicornis mánia még mindig, és a pasztell-cukorka színek is hódítanak. Ma egy olyan új trendkiadást szeretnék nektek megmutatni, ami ezt a hullámot lovagolja meg! A Rival de loop Young ugyanis kijött egy szuper aranyos kollekcióval,ami hamarosan a Magyar Rossmann-ok polcain is elérhető lesz, és az egyik terméke különösen izgalmas, mert nem más mint az Anastasia Beverly Hills híres Moonchild glow kit-nek a dupe-ja! Lássuk a képet és a véleményezést.


A kiadás az I love Unicorn nevet kapta, piktogrammok formájában szerepel a csomagolásokon, és magában foglal egy szivárványos rainbow highlightert, egy ajakbalzsamot, shimmert, körömmatricákat, lakkokat és a szuper palettát, amit ők szemhéjpúder palettának írnak, de én abszolút látom benne a fent említett Moonchild glow kit dupe-ot.
A highlighter paletta, a szivárványos megoldás miatt engem az essence hasonló kis termékére emlékeztet, aranyos de nem venném hasznát. A körömmatricák nagyon édesek, ha nem lesz drága akkor velem jönnek, mert simán fel tudom használni egy vidám és aranyos manikűrhöz. Ami abszolút a legjobban érdekel az a highlighterként alkalmazandó paletta, amiről a neten keringő swatchok után annyit tudok mondani: sze-re-lem.



Az fix, hogy ennek a palettának az ára nem verdesi majd az eget mint az ihletője, így már csak ezért is szeretnék rá lecsapni, ugyanis akkora összeget nem szívesen adnék ki egy highlighter palettáért mint amibe az Anastasia Beverly Hills termékei kerülnek.

Ma már be is nézek a Rossmann-ba, és remélem sikerrel járok és meg tudom kaparintani! Nektek mi lopta be magát a szívetekbe?

NE FELEJTSÉTEK EL A NYEREMÉNYJÁTÉKOT AMIRE AZ ELŐZŐ POSZTBAN TUDTOK JELENTKEZNI, ILLETVE LIKEOLJÁTOK A FB OLDALT A NAPI HÍREKÉRT, TIPPEKÉRT!

Ölellek Titeket:



Nincsenek megjegyzések: