2017. április 17., hétfő

Kicsi lány a nagyvárosban - Allee körút

Sziasztok!

Nem régen a munkámból kifolyólag Pesten jártam konferencián. Amikor onnan elszabadultam, betértem az Allee-ba, ami gyakorlatilag a konferencia helyszínétől pár perc sétányira volt, így adta magát a helyzet. Csodaszép időt fogtunk ki, sajnos túl is öltöztem, így majdnem megsültem az Allee-ban, de sebaj. Azt mondjuk nem értem a csomagmegőrzőt miért a másodikra teszik , kulcsot meg a földszinten lehet váltani, wtf? Hagytam is a fenébe.


Izgatottan vártam az indulást


Kész tervvel érkeztem, ami a betérni vágyott helyeket illette. Fő célpontom a NYX, Lush és Zara volt, de jártam még Stradivarius-ban, h&m-ben, Starbucks-ban, Yves rocher-ban, C&A-ban, Pull&Bear-ben stb. 
Amit el tudok konkluzióként mondani első sorban az az, hogy az összes pénz a világon nem lenne elég egy ilyen plázázáshoz, ha mindent megvehetne az ember lánya amit meg szeretne. Árak vannak, de a jót sokszor meg kell fizetni, és most több régi álmom is teljesíteni akartam, és ennek fényében vettem meg, amit megvettem. Ennyit minden kereső nő megérdemel nem? Főleg,hogy helyt kell állni a mindennapokban, nagy a hajtás és néha kell egy kis kikapcsolódás, egy kis relax is a női lélek símogatására.

A Feneketlen tó

Az első utam a Pull&Bear-be vezetett, ahol nem találtam semmit, de akkor most lelövöm a poént, ruhát abszolút sehol nem találtam. Sem a Stradivarius-ban,sem a C&A-ban,sehol. Szóval erre nem is térnék ki már külön.
A fő célpontom a NYX volt, mi más is lehetett volna, és a Lush.

A NYX-be már jártam egyszer, de most kicsit több időt adtam magamnak a nézelődésre mert nem volt akkora tömeg mint annak idején. Hát ez olyan hely, ami magába szippant, elszórakoztatnám magam napestig az extrém színű rúzsokkal és kencékkel. Egyébként baromi jónak tartom, hogy van kint fertőtlenítő és minden ami a sminklemosáshoz kell, így tényleg magunkon kipróbálhatjuk élesben a termékeket,és bizony volt nem is egy olyan rúzs amit azért nem vettem meg mert nekem nem állt jól,pedig azt hittem jó lesz. A kék színnel az ajkaimon csak bámultam a tükörbe, majd elkapott a röhögés, úgy néztem ki mint egy bohóc, de legalább azt is tudom milyen . Végül mikor kijátszottam magam két ajak termék jött velem, egy folyékony rúzs, a a Liquid Suede Tea and cookies árnyalata amit amikor felkentem azonnal szerelmes lettem, mert az én színem teljes mértékben és a textúra is remek. Azóta is imádom és a táskám állandó lakója,  öt reggelből háromszor minimum ezt teszem fel.
Egy hozzá hasonló krémes rúzst választottam még aminek a pigmentáltsága ámulatba ejtő,és a színválaszték is extrém jó, a Velvet Matte Effervescent színe lett az enyém. Elégedetten léptem ki az üzletből. A Jumbo szemceruzák is nagyon tetszenek, majd egyet szeretnék megvásárolni mert elképesztően pigmentált és jól eldolgozhatóak.


Utána még nézelődtem és a Lush felé vettem az irányt, mert volt két maszk ami birizgálta a fantáziámat. Az egyik a pattanásos bőrre való és a pattanások kibújásának megelőzésére szolgáló Mask of magnaminty, ami egy zöld színű durva szemcsés maszk, hűsítő hatással, és én az öntartósító verzióját vettem meg, ami nem azt jelenti, hogy tartósabb használati ideje van, hanem hogy méz van belekeverve és ez a természetes alapanyag szolgál a tartósság megőrzésére, nem pedig egyéb kémiai anyag, így érzékeny bőrűek is bátran alkalmazhatják. A másik pedig a hihetelenül mámorító és a leglegleg- kedvencebbé előlépett maszk, a rózsaszín csoda, a Rosy Cheeks, amit ha tehetitek próbáljátok ki, mert anyukáim ez aztán jó cucc! Hozom róluk a tesztet hamarosan így lassan egy hónapos rendszeres alkalmazás után úgy vélem tudok megfelelő kiforrott véleményt alkotni!
Az utolsó hely ahol vásároltam a Zara volt, egy csoda jó illatú parfüm jött velem haza, a Zara Oriental, ami egy teljesen rám jellemző fűszeres de mégis édes illat. Istenien kellemes!




Természetesen a vásárolt dolgokról teszt fog érkezni, azért nem is lőttem le a poént most több képpel!  Ti mit vennétek meg a fent említett boltokban?

NE FELEJTSÉTEK EL A NYEREMÉNYJÁTÉKOT AZ ELŐZŐ POSZTBAN!

Szép estét nektek: