2017. október 29., vasárnap

Foreo mini hasonmás ? Működik vagy sem?

Sziasztok !

Nagy hírrel érkezett meg hazánkba egy újabb szépségápolási kis kütyü, az arcápolás állítólagos forradalmian új szerkezete a Foreo Luna. Sok helyről lehetett hallani milyen szuper dolog, milyen könnyű alkalmazni és mégis mennyire jól beilleszthető a hétköznapi bőrápolási rutinunkba és totál must have darab egy magára adó nő számára a kizárólag Douglas drogériában elérhető aranyos kis szilikon társ.
Ez eddig nagyon csábítóan hangzik ugye? Sajnos mégis van egy hátráltató tényező, ami engem speciel visszatart a megvételétől, méghozzá az ára. Úgy érzem nagyon drága az összes szerkezet, hiszen már többféle elérhető, kezdve a Foreo Luna Mini 2-től  ( 47.490 Ft) , a Foreo Luna 2 ( 67.990 Ft), a Foreo Luna play-ig (13.490 Ft). Ezek akkora összegek, amit véleményem szerint nem kapkodnak ki a hétköznapi nők a zsebükből ilyen dolgokra, főleg ha már gyermek is van a családban. Én sem költök ekkora összeget ilyen jellegű dologra, de a kíváncsiság természetemnél fogva hajt, és ilyenkor kezdek el olcsóbb alternatívák után kutatni, amiben semmi szégyellnivaló nincs. Így történt most is, és az e-bay bugyraiban bukkantam rá a mekkámra, ahol elérhetővé vált számomra is egym a Forao Luna Mini 2-höz hasonló gépecske. 


A fenti képen láthatóak a tisztítók. Némileg különböznek egymástól, de ami a lényeg, hogy percenként kis pulzálással jelzik a használónak, hogy ideje területet váltani a tisztításban és áttérhetünk a következő részre az arcunkon, mert elviekben ennyi az az időintervallum ami alatt makulátlanul tiszta lesz a bőrfelszín. 
Az én kis kütyüm annyiban különbözik, hogy ezt a pulzálást nem építették bele, de nem zavar. Ugyanúgy rezeg és tisztít és igazán kellemes szilikon anyagból készült. Az anyag tekintetében van összehasonlítási alapom, mert volt szerencsém kézben tartani egy készüléket.








Az én rózsaszín szilikon barátom kicsit kisebb szerintem mint a Luna Mini 2, de nem zavar, csak az első kézbevételkor volt meglepő. Tündéri, szappanformára hajazó tenyérben elférő cukiság, igazi csajos fürdőszobai kellék. Kicsit anyagából és formájából fakadóan lehet másra emlékeztethet sokakat. A bekapcsolása pofon egyszerű: az utolsó képen is jól látható bekapcsoló gomb enyhe megnyomásával már rezeg is és tisztításra kész!
Az ára nagyon kedvező volt, körülbelül 1200 Ft-ot fizettem érte ingyen szállítással, egy hónap múlva pedig védőtokban (műanyag) már nálam volt. Nagyon könnyű a tisztítása és leviszi a szennyeződéseket, nyugodtan alkalmazom még a szemkörnyék érzékeny bőrén is kíméletessége miatt. Oldalt egy fémszerű keretbe záródik, ott pattintható ketté elemcserére, de én ezzel még nem mertem kísérletezni. Víz nem ment még bele a belsejébe, több mint egy hónapja minden nap használom és tökéletesen üzemel. 
Friss és tiszta bőrképet ad, a lemosóm felhabosítása után tisztítom vele az arcom, nyakam és néha a dekoltázsom is. Azonban azt el kell mondanom, hogy csodát nem kell tőle várni. Nem tud többet mint egy korábban kiadott arctisztító mely nyéllel rendelkezik és fejei cserélhetők. Nem érezhető a tisztaságbeli különbség más arctisztítókhoz képest, és megkockáztatom, hogy az eredeti kütyü esetében ez így lehet. Már csak ezért sem adnám ki érte a súlyos tízezreket!
Ha e-bayről szeretnétek arctisztítót írjátok csak be, hogy face cleaner.


Ti találkoztatok már az ilyen arctisztítók valamelyikével? Esetleg nektek van?

Köszönöm,hogy elolvastátok a véleményem, ölellek benneteket:


Nincsenek megjegyzések: