2017. október 1., vasárnap

e-bay mustra- 2017 szeptember

Sziasztok!

Az új évszak beköszöntével és a Karácsony rohamos közeledtével az e-bay mint mindig, most is jó szolgálatot tehet bárki számára. Fontos, hogy ha az ünnepekre onnan vagy Aliexpress-ről szeretnénk ajándékozni, akkor bizony már szeptemberben- októberben meg kell rendelni a kiszemelt holmikat. Sajnos a novemberi csúcsforgalom sokszor a csomagkáoszt, késést eredményezi, és ha semmiképpen nem akarunk üres dobozt tenni a fa alá, érdemes ilyenkor előrelátónak lenni.
Ha már évszakváltás, kedvező áron vehetjük meg a kiszemelt őszi színű rúzst, az új kendőnket vagy zoknikat, ezek kifogyhatatlanok ezeken a felületeken. Hoztam pár aranyos és hasznos dolgot, ami tetszik, aranyos stb. Tehát itt van a szeptemberi e-bay és Aliexpress összefoglalóm!

1. Szirmos fülbevaló- Innen


Mindkét színben tetszik! A bordó annyira őszies nekem, a szürke pedig menne pár pulcsimhoz, szóval jól ki tudnám használni! Aranyos, olcsó és csajos. 

2. DIY fátyolmaszkok -Innen 


Első ránézésre könnyen hihetjük ezeket a fátyolmaszkokat tablettáknak a csomagolás miatt. Valójában ezek normál maszkok, amiket vízbe kell helyezni, vagy kamillateába illetve szérumba, magunk által kikevert pakolása, majd dobhatjuk is fel a spéci saját készítési bőrápolási újdonságunkat. Pár dollárért pedig 50 vagy 100 db-ot rendelhetünk. 

3. Édes sünis zokni- Innen



Fázós lábúaknak kifejezetten kedvez ez a kis zokni, mert amellett,hogy édes, melengeti a lábakat. Szeretem a borongós őszi napokat ilyen apró aranyos dolgokkal feldobni. 

4. Napló-naptár műbőr test- Innen



Megtaláltam a jövő évi kis hű jegyzetelő cimborámat. Annyira szép a színe, vidám és csajos. Végre nem súlyos ezrekért tudnám beszerezni és ezt tényleg teljesen a magam idényeire formálva tudnám kialakítani, abszolút kívánságlistás!

5. Báránykás mamusz- Innen



Egyszerűen megveszek az ennyire puha, könnyű és meleg otthoni lábbelikért. Nem elég,hogy fázós a lábam és ezekkel átvészelem a lefagyását, de emellett olyan szinten cuki, hogy öröm ránézni!


Ez volt az első kör az ősziesebb kívánságaim közül. Van még jó pár, de nem akartam egy estig tartó listát készíteni, lehet inkább többször apróbbakat fogok közzétenni. Nektek mi most a vágyatok ?

Köszi,hogy benéztetek!

Ölel benneteket:



Nincsenek megjegyzések: