2017. november 15., szerda

Essence Winter dreamin- avagy íme téli limitált kollekció első képei

Sziasztok!

Ahogy közeledik az ünnepi időszak és a december és a szívünk szép lassan megtelik szeretettel, úgy jönnek ki és foglalják el a márkák is a boltok polcait a karácsonyi kiadásaikkal. Nagyon szeretem ezeket az ünnepi trendeket, mert vagy aranyosak vagy szépek és csillogóak, de az biztos, hogy ezekben mindenki talál a saját ízlésének és kedvének megfelelő cukiságokat.
Igaz, hogy az Essence adventi kalendáriuma nem egy nagy durranás, de ez , a Winter dreamin névre keresztel kollekció bizony tartogat megkapó elemeket. Lássuk, mikkel rukkoltak elő idén!



Had kezdjem rögtön az egyik legszebb elemmel, a palettával. Amint látjátok 12 színt ölel körbe a kis dobozka, meleg tónustól a hűvösebb de még mindig jól kombinálható kékes ezüstig. El tudom képzelni, hogy szívesen pingálnék angyali szemsminket ezzel az aranyos palettával ha nem lenne ehhez nagyon hasonló már a birtokomban, így ezt sajnos ki kell hagynom, mert nem akarok halmozni feleslegesen. Nevet nem adtak a kicsikének, egyszerűen a 01-es eyeshadow palett néven lelhetitek majd meg. 




Jöjjenek a kedvenceim! Micsoda szép melba szín, nézzétek ezt a pirosító és highlighter kompaktot kis csoda! Rögtön levett a lábamról és beleszerettem. Nagyom emlékeztet a színe egy drágább márka egyik pirosítójára,és ez a meleg színtónus szerintem illene hozzám, erre ha találok le fogok csapni. 
Fent egy bőrtónus javító púdert láthattók, aminek csodálatos nyomott hópehely mintája elvarázsolt. Erre nincs szükségem ugya, de igazi eyecandy!



Hogy ne lennének lakkok? Bár ez nem az én terepem a géllakk miatt, a felrázós hópehely lakkocska nagyon aranyos. Van egy nagyon sötét fenyőzöld, egy burgundi, egy babakék és egy mályvás- rózsaszín. Nevet csak a pelyheskéhez találtam: snowball nail polish :) Valóban, mint egy kis hógömb!


Aztán itt a ráadás. Bár jelenleg kimondhatatlan ajakravaló mániám 100 fokos fordulaton tombol, mégsem keltette fel különösen ez a két szín az érdeklődésemet. Ilyen árnyalatokat találkunk az állandó szortimentben is. A kis zsebmelegító írtó cuki, mikróba kell bedobni pár percre majd mehet a kabátunk zsebébe és pár órán át melegen tartka a kezünket ha zsebrevágjuk. 
Ami viszont nagyon édes az a matricaszett. Ez a melba pirosító után a másik kedvencem amit szerintem megveszek, mert már látom is magam előtt az ezzel készült ünnepi körmeimet. Feltéve ha ez a kollekció is mint sok másik nem csak a Müllerekbe jut majd el. 

(A képek és az infót az Essence hivatalos milánói oldaláról való , melyet itt megtaláltok.)

Nektek mik az abszolút kedvenceitek a kollekcióból? Mit vennétek meg?

Köszi,hogy bekukkantottatok hozzám, gyertek máskor is!

Puszil benneteket:





Nincsenek megjegyzések: