2017. november 24., péntek

Téli kívánságaim- Kicsi szívem miért áhítozik...

Sziasztok!

Szögezzük le rögtön az elején: imádok adni. Nincs szebb, mint az öröm a szeretteim arcán, az ő boldogságuk nekem mindennél többet jelent. Lehet sablonosan hangzik, de így érzem. Ennek ellenére nem fogok kamuzni, én kapni is szeretek. Nem álszentkedek nektek, igenis jólesik az, ha rám is gondolnak és éreztetik velem a törődést, hogy figyelnek rám és egyáltalán veszik a fáradtságok arra, hogy kitaláljanak valamit azrt, hogy nekemörömet szerezzenek.
Emlékszem kicsi lányka koromban is mennyire vártam a Karácsonyt, a maga minden szépöségével és sajátosságával egy csoda volt számomra az egész ünnep, és ez a mai napig így van. 
A csodához a Jézuska által hozott ajándékok is hozzátartoztak, a mai napig el tudom mondani mikor mivel leptek meg a szüleim, imádom , hogy ennyire törődtek velem és igyekeztek minden kívánságom teljesíteni. Egyszer egy plüss pingvint kértem a Jézuskától, mert egy hűtővásárlás során a díszletet képező bolti plüss pingvinek elrabolták a szívem. Igen ám, de akkoriban (mintha száz éves lennék ajajj :) ) nem volt annyi bolt, és akkora kínálat mint manapság, így anyukámék egy hétig járták a várost mire találtak nekem plüss pingvinkét. Sosem feledem azt az örömöt, a kis kalapos pingvin úr a mai napig a szekrényemen üldögél. 
Most is vannak kívánságaim, de nem várom el,hogy ezeket megkapjam. Van amit saját magam az általam megkeresett pénzből fogok megvásárolni, ha kell, gyűjtök is dolgokra. De azért összeszedtem egy kis csokorba, mi is az, ami most megdobbantja a szívem ha meglátom vagy éppen rá gondolok.

Egy gyönyörű szövetkabát:
A munkámból kifolyólag sokat, sőt egyre többet kell konferenciákra és egyéb olyan volumenű rendezvényekre járnom, ahol igenis meg kell jelenni. Elengásabb öltözethez nem illenek a most divatos parkák vagy lezser kabátaim, a régi szövetkabátom meg sajnos már nem mutat jól, teljesen elhordtam. Szükségem lenne egy szép új darabra, de nem horror áron. abban bízom, hogy turiból megoldom a problémát. 


Egy vörös folyékony, tartós rúzs:
A Lovely márkánál és a RDL Young márkánál is láttam ilyen rúzst, más színekben már megvannak a tartós folyékony rúzsaik amik szuperek, így egy olyan tökéletes is lenne számomra, ráadásul nagyon kedvező áron kaphatóak, 1000 Ft alatt.


Charmok az ezüst pandora jellegű karkötőmre:
E-ban falva tele van ilyenekkel, sterling ezüst darabokat szeretnék majd, nagyon olcsók és gyönyörűek, ha lezajlik ez az ünnepi őrület, és a postai késések, majd pár kívánságlistás darabot lehet beszerzek.


Hugo Boss- Nuit illata:
Nem is emlékszem már mikor szagoltam meg először. Talán még Székesfehérváron a Müllerben mikor egyszer arra tévedtünk, és arra emlékszem,hogy nagyon tetszett az illata. Jó lenne egy igazán finom parfümöt találni. Ami még kellően fűszeres és elférne a kollekciómban, az a Calvin Klein Euphoria talán. 


Egy Pandora vagy MK fübevaló:
Jó volna egy szép, minőségi ,,felnőtt" fülbevaló a sok-sok gyönyörű bizsum mellé. Talán ahogy idősödöm, egyre inkább érdekelnek a nemesfémből készült ékszerek. Pandorától nagy álmom egy karkötő charmokkal. 

A Mac idei ünnepi kollekciójának pár darabja:
Ez teljesen biztos, hogy csak álom marad, mert magamnak sem engedhetem meg ezt az árkategóriát sminkelés terén. Sajnálok egy rúzsra 6-7000 Ft-ot kiadni, a magasabb összegekről ne is beszéljünk, de el kell ismernem, az idei ünnepi kollekció egyszerűen csodálatos. 

Remélem nemsokára azért párat kipipálhatok a kis listámról. Persze tudom előre mi az ami álom marad, vagy csak hasonló dolgot rejt majd egy csomag vagy lepem meg magam vele, de én annak is örülni fogok. Ha minden jól alakul, jelentkezem a listával és a szerzeményekkel! 



Ti mikre vágytok?

Köszönöm, hogy benéztetek, ölellek benneteket:




Nincsenek megjegyzések: