2018. január 21., vasárnap

Essence - Wood You love me? - A legédesebb trendkiadás amit valaha láttam!

Sziasztok!

Jajnekem. Bizony, jaj nekem... mert mikor megláttam a képeket, már szomorúan konstatáltam, hogy ez a kiadás most nekem szól. Miért is? Sünis... ennyi, kell még magyaráznom? De a nyulak és kismadarak is a top 5-ös fogat elemei nálam, szóval kedves essence, telitalálat, tiétek a Jackpot! 


Hív bennünket az erdő. A sok szivecske, a színek, engem megfogott mintha 14 lennék! Érkezik egy szemfesték-highlighter paletta, szemceruza, körömreszelő, ajakpaletta, körömlakkok, arcmaszk, műszempilla, valamint füstös szem alkotására szolgáló ecsetke. Megmutatom őket egyenként is.




A paletta: 

A paletta, extracuki. Gyönyörű. Főleg, hogy az a trükk is lapul benne, hogy holografikus, tehát a kis nyuszik ugrálnak rajta, és megölelik egymást. Mekkora ötlet, erre eddig miért nem gondoltunk? 
Tetszenek a színei is. Szép ez a barnás tónus, a zöldek is tetszenek, nincs is sok zöld szín a tarsolyomban, szóval nem lenne nagy bűnözés. Szép szatén színeknek tűnnek kép alapján, azt nem bánnám ha lenne benne matt is a satírhoz, de megbocsájtom neki a csomagolás miatt!


Highlighter & pirosító :

A highlighter-pirosító duó a másik kedvencem, és ha a teszter alapján meggyőz, akkor bizony bedobom a kosárkámba! Amúgy is highlighterből kevés van, összesen 2 db a birtokomban és éppen vadászaton vagyok, ez kapóra jönne. A szép pirosítókért pedig odavagyok, ez a piszkos rózsaszín jól is áll nekem véleményem szerint. Sőt, ez az a szín szerintem ami mindenkin jól tud állni ha szépen eldolgozza.

Rúzspaletta:

A rúzsoknak jobban örültem volna. Nem szeretem a rúzspalettákat, mert nem kínlódok az ecsettel. Nekem ez egyszerűen nem praktikus, nem fogom előkapni ezt sehol egy ecsettel és azzal megigazítani a sminkem, mikor egy rúzs sokkal kompaktabb és kisebb helyet foglal. A színei szépek, de eddig mindig csalódtam az ilyen termékekben, nem az én világom.



Körömlakkok:

A körömlakkok imádóinak is jó hír, hogy 3 szín érkezik: egy arany-pink fénnyel borított barna, egy lime és egy szép babarózsaszín. A babarózsaszín nagyon szép tónusú, a csomagolásuk ezeknek is nagyon aranyos, szóval ha használnék sima körömlakkor lehet vásárolnék. 





Egyéb apróságok:

Körömreszelők extra cuki verzióban , szemceruzák és arcmaszkok. A sünis sminkszivacsokról nem volt kép a hivatalos oldalon,de azt még tervezem beszerezni, mert imádnivaló. A reszelők helyett egy szuperül kivitelezett és ilyen mintát kapott szemöldökcsipesznek jobban örültem volna, arra szükségem is lenne. 
A fátyolmaszkok félek, hogy drágák lesznek, de érdekelne mennyire táplálóak és a márka mit tudott összehozni. Ennél abszolút az ár fogja eldönteni, hogy benevezek-e rá. 

Mentségemre szóljon, nagyon visszafogtam magam sminkvétel terén az utóbbi hónapokban, most ha pár dolgot innen hazahozok,az még nem nagy bűn, ugye? :)


Ha sikerül tényleg elcsípnem a kollekciót, és tudok is vásárolni belőle még érintetlen példányokat, akkor jövök a tesztekkel! Örülnék ha megírnátok nektek mi tetszik így előzetesen belőle.

Köszönöm, hogy ellátogattatok hozzám, boldoggá tenne, ha a blog Facebook oldalára is ellátogatnátok és követnétek: Hajnaaalka Facebook


Ölel benneteket:




Nincsenek megjegyzések: