2018. március 20., kedd

Tavaszi trendeket mindenkinek, avagy egy kis fűszer az alapdarabokhoz


Sziasztok!

,,A divat változik, a stílus örök!" - tartja a mondás. Azt azonban fontosnak tartom, hogy aki szereti a divatot, a saját stílusára szabva tudja belecsempészni az aktuális trendekből azt a kis fűszerességet, ami az ő repertoárját, megjelenését teljessé varázsolja. Próbálom én is így tenni, hiszen nem cserélhetem le folyton az egész szekrényem tartalmát. 
Nehéz mindig toppon lenni az éppen ,,menő" stílusirányzatokkal. Persze vannak jól látható és betörő vonalak, mint mostanság a gyöngyökkel ékesített ruhák, amiket talán jobb ha magunk készítünk el, mert így még egyedibb és költséghatékonyabb is a végeredmény. Vannak vissza- visszatérő minták, amikből érdemes párat beszerezni, mivel a mindig körforgásban lévő divat miatt tartósak lehetnek számunkra, így nem érdemes őket messzire elpakolni a gardróbunk mélyére. Ezekből szeretnék most párról szót ejteni, hiszen most is topon vannak, főként ,hogy jön a tavasz és a kabátok lekerülnek! 
Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy ha most belegondolsz a szekrényed tartalmába, legalább egy csíkos darabod lesz! Egy felső, egy kendő? Mindegy, hiszen ez az a minta, ami mindennel kombinálható, még akár a pöttyössel is, hiszen ha elég bátor vagy és elengeded magad, azzá válsz akiként jól érzed magad! Ha neked ez a minták keverését jelenti, hát vágj bele! Ha azonban egy  alapdarabod van, ami egy basic póló amin csíkok díszelegnek, az szuper kiindulási pont lehet egy szetthez. 
Kiegészítők formájában abszolút bohókás, meghökkentő is lehet egy nem mindennapi ékszer vagy napszeműveg ami különleges csíkozású.

Lehetsz vad, ha ezt a mintát választod. Legyen szó ocelot vagy leopárd pettyekről, mindekettő szexi és vad. Nem szabad azonban túlzásba vinni, mert könnyen átcsaphat ez a közönségesbe. Jómagam inkább a kevesebb több elvét követve viseltem mindig is ezt a mintát, egy kiegészítő formájában, vagy egy top és hozzá farmer, letisztult kiegészítőkkel. A minta úgyis magára vonja a figyelmet! A vörös rúzzsal párosítva szerintem pedig ellenálhatatlanul szexi!
Példaként elmesélném, hogy a birtokomban lapul egy kis balerinacipőm, leopárdmintával és fekete kövekkel. Egy egyszerű fehér póló-farmer kombinációt is csodásan fel tudok vele dobni! 

Talán ez a kedvencem az összes irányzat közül. Cseppet sem túlzok, ha azt állítom, imádom a csipkés ruhákat. Számomra ez a báj és a letisztult nőiesség megtestesítője, melyet szerencsére már nem csak a hálószobában a kedvesünknek mutathatunk meg, hanem teljes rangú eleme lett a modern divatnak. Egy csipkebetét rögtön eleganciát és finomságot kölcsönöz a legegyszerűbb ruhadarabnak is, így szerintem bátran viselheti mindenki alkattól és kortól függetlenül, csupán a neki legideálisabbat kell meglelnie. 
Ha pasztell színekkel párosítjuk, az még szebb, tavaszra pedig tökéletes az éledő természet színeihez!

Nem maradhatnak ki az örök virágminták sem. Ahogy javul az idő, egyre nagyobb az éhség a szép szirmok, színek és illatok iránt, melyet nem csak a kertben csodálhatunk meg, ha magunkra öltjük őket. Nincs is bájosabb egy szép virágos ruhácskánál, amit megkoronázhatunk kontrasztként a bőrkabátunkkal és bokacsizmánkkal. Ez is egy olyan minta, ami a legtöbb nőnek jól áll, a neki megfelelő kivitelezésbe bújtatva. 
A kiegészítők terén sem kell megfeledkezni róla, hiszen elegáns, nőies és kifinomult egy virágos ékszer. Nekem szerencsére sok van a birtokomban és nagyon szeretem őket!

Remélem sikerült egy kis kedvet csinálnom pár különlegesebb tavaszi ruhadarab vagy kiegészítő beszerzéséhez. A tavasz a megújulás évszaka, a természet újjáéledésével szeretek én is egy kicsit megújulni, ami könnyen elérhető a fent említett mintákkal!

Nektek melyik a kedvencetek?

Köszönöm,hogy benézteket, ölel benneteket:




Nincsenek megjegyzések: