2018. március 4., vasárnap

Webshopok bemutatása: dresshopau.com


Sziasztok!


Egy újabb webshop bemutatásával érkeztem ma hozzátok. Hasznosnak tartom ezeket a bejegyzéseket és szívesen olvasom őket másoknál,  így szívesen el is készítem őket, ha megkeresnek a cégek. Fontosnak tartom leszögezni, hogy semmiben nem befolyásolja a véleményemet, a leírásomat az,hogy a cég megkeresésére írom le azt.

A mai webshop, akit szeretnék bemutatni : DRESSHOPAU (közvetlen link a névre kattintva)



Rögtön szembetűnik a látogatónak, hogy itt bizony nem hétköznapi viselésre szánt ruhadarabokat vásárolhatunk, hanem menyasszonyi, menyecske, alkalmi eseményekre való drágább árkategóriájú ruhaneműket kereshetünk. A rizikó az persze adott, mert bár jómagam találkoztam ismerőseim körében pozitív példával külföldről rendelt menyasszonyi és estélyi ruhavásárlással kapcsolatban is, én nem biztos, hogy több száz dollárt ki mernék adni így látatlanban. Mégsem kézzelfogható, a kép csak irányvonal, és tudjuk, láttuk, hogy rengeteg ellenpélda kering a neten a pórul járt vásárlásokról. A rizikót aki vállalja, annak ezzel számolnia kell, viszont akkor is ott a lehetőség még a visszaküldés opcióba foglalva. Lehet azonban, hogy így némi plusz költség akkor is a nyakunkon marad. Azonban van vásárlói galéria, ami bizalomgerjesztőnek tűnik.


A kinézet:

Fontos a kinézet, ez az első ami megfog ha egy oldalra tévedek. Nekem tetszik a rózsaszín, nőies színvilág, a szép ruhákkal felhívja a keresgélő figyelmét.  Nagyon lényeges az átláthatóság is, ami szerintem itt megfelelő, ugyanis kategorizálva tudunk válogatni típusnak megfelelően, nem kell átnyálaznunk a rengeteg oldalt, ahol stílusban különböző ruhák vannak ömlesztve. Egy szó mint száz, tetszik!


A kategóriák:

Classic evening dresses (katt!), ahol klasszikus estélyi  ruhákat találunk, meg is mutatom a  kedvencemet nektek. Persze egyből kiszúrtam az egyik legdrágábbat, meg sem lepődök. Ami szimpatikus, hogy mi magunk választhatjuk ki a színt, a méreteket is bő választékban találjuk, illetve van mérettáblázat is, azt mindig érdemes megnézni és az alapján leadni a rendelésünket.

     


Gyönyörű ez a ruha. A színén nem változtatnék, így olyan hercegnős érzetem támad tőle. A felső rész a kép alapján csodásan kidolgozott, ha ilyen a kézhez kapott estélyi, akkor jól járnánk vele. Igazán tetszik a szabásvonalán kívül az anyaghasználat, a csipke és a csillogásötvözete az alsó szoknya szatén ellentétével keretezve. Gyönyörű!


White prom dresses (katt), ahol a fehér szín miatt a ruhadarabok nekem menyasszonyos jelleget öltenek, nem tudom, hogy ezt viselném-e egy alkalomra, mindenesetre vannak szép darabok, amiket szívesen látnék a gardróbomban lógni. Akadnak itt is színben nem fehér ruhák, de azok nem értem miért a fehér kategória alatt találhatóak, ez azonban a legapróbb dolog, ami zavarna egy oldalnál. A választottam azért kelti fel a figyelmem, mert a dekoltázs rész szépen kiemelné a mellem, a csipkét imádom, emellett mégis egy extra elegáns megjelenést adna a hosszú alj miatt, ami meglibben ha lépünk.

           
                            

  


Sexy coctail dresses (katt), látjátok, elérkeztünk a talán legjobban kihasználható opcióhoz, hiszen itt az ünnepektől, bulikig találhatunk kedvünkre valót. Nagyon nőies ruhákat látunk, amik azért fogtak meg, mert nem közönségesek, a teljesen visszafogott stílust kedvelők is találnak maguknak szépségeket. 

    



Hiába, engem a csipke és a csillogás kombinálásával könnyen megvesznek kilóra, mint ahogy történt ezen szépség esetében is! Az alj barack színe és kissé tüllös, terebélyes kiállása még inkább vonzóvá varázsolja a szememben.

Összegzés: ha most éppen szükségem lenne alkalmi ruhára, nem tudom mernék-e innen rendelni, félek a rizikótól, de mint említettem néha megéri merésznek lenni. Nagy összegekről beszélünk, ha megengedhetném magamnak akkor lehet. Nagyon pozitív a szememben, hogy vannak vevői visszajelzések, kategóriák, leárazások, fotó feltöltési lehetőség, mellyel másoknak segíthetünk, illetve különböző szállítási lehetőségek választására is van mód. Ami félelmet keltene bennem a rizikón túl, az a vám, hiszen ekkora összegű rendelésnél már rendesen vámolnak, ami sok-sok tízezret jelenthet nekünk mínuszban. Lehet szerencsénk lenne, és átcsúszna alatta. Aki ilyen árfekvésű ruhát rendel, az azonban számol ezzel is. Azt gondolom, éppen az árfekvés miatt és a személyre szabott színválasztás miatt ez egy jó kis oldal lehet, mert chat felület is van, ahol azonnal elérünk valakit a cégnél ha gondunk akad, illetve ha ennyire odafigyelnek, hogy színben is mást válasszunk, akkor nem hinném,hogy rossz terméket adnak ki a kezeik közül. 

Ha érdekesnek találtátok ezt a cikket, akkor lessetek be a facebook oldalamra, instagramomra is, illetve keressétek fel a megadott linkeken a webshophoz tartozó elérhetőségeket. 



Szép napot kívánok, nektek, köszönöm a figyelmeteket! 


Ölel benneteket:


Nincsenek megjegyzések: