2018. április 3., kedd

e-bay/Ali kincsek 2018.- Március

Sziasztok!

Új hónap, új e-bay/Aliexpress-es gyűjtemény a blogomra. Mindig találok aranyos, szép vagy éppen izgalmas dolgokat, nem volt ez másként most sem. Általában sok szép dolgot találok, persze nem csapok le az összesre, mert arra a gatyám is rámenne. 

1. Többféleképpen hordható táska: innen


Nagyon praktikus lenne számomra, mert szeretem a nőies válltáskákat vagy kézi táskákat, de néha a cipekedés miatt sokkal jobb lenne ha átállíthatnám hátitáskává. Tipikusan a nagy táskás nők táborába tartozom, sok dolgot cipelek magammal, ha vásárolok azt is bedobom a táskámba (ha még belefér) és robogok tovább, majd megszakadok. Ez erre lenne megoldás. Emellett még tetszik is, ami nagy szó, mert az ilyen többfunkciós táskák rondák szoktak lenni. 



2. Cuki kaktuszos forróvízes palack: innen

Annyira aranyos, hogy emellett nem tudtam szó nélkül elmenni. Még a kedvem is jobb lenne, ha alkalmazás közben egy ilyen cukiságot vehetnék elő, például a nehéz női napokon biztosan jó szolgálatot tenne amellett, hogy mennyire szép ez a forró vizes palack.



3. Tündéri babás körömápoló szett: innen

A szemöldökformázásnál mindig jól jön plusz egy szemöldökcsipesz. Na de kérem ez a szett annyira szép és csajos. Nem mellesleg ebben olló és reszelő is helyet kapott, totál praktikus utazáshoz vagy női táskába. 




4.  Kerámia kaktusztányérka: innen


Tudom-tudom, megint kaktusz, de nagyon szép ez a kis edényke. Kicsit borsos áron juthatunk hozzá, de olyan vidám és a sminkes asztalomon olyan jól nézne ki, és hasznosíthatnám is, ha például ebbe tenném a hajamból kivett hullámcsatokat.

5. Betsey Johnson kék madárka fülbevaló: innen

A Betsey Johnson-nál mindig vidám, színes és különleges ékszereket lehet lelni. Tudnék még válogatni, de ez a kis madaras elrabolta a szívem teljesen. Valamiért a Hamupipőkére emlékeztet, talán mikor a kismadarak repülnek a ruhával. 




Ti milyen cukiságokat leltetek mostanában az online piactereken?

Köszönöm, hogy benéztetek!

További szép napot:





Nincsenek megjegyzések: