2018. június 19., kedd

Feketében is nőiesen, avagy egy kellemes, randizós este!

Sziasztok!

Végre eljutottam odáig, hogy megírjam ezt a mit viseltem-bejegyzést, amit már nagyon vártam! Egyébként azt szeretném megmutatni ezekkel a bejegyzéseimmel a rövid történeteim hátterével, hogy nem kellenek feltétlenül tízezrek ahhoz, hogy szuper dolgokat viselhessünk, amikben ráadásként még jól is érezzük magunkat, feszengés nélkül. Sokan esnek abba a hibába, hogy azt hiszik, csak az lehet divatos és stílusos akinek rengeteg pénze van, és azt drága, márkás ruhákra költi. Tudom,ez eléggé felszínes dolognak tűnik, de azt látom, hogy még mindig az él a legtöbb ember fejében, hogy a drága mindig jobb, a márkás tovább tart. Persze lehet ennek a teóriának is némi valóságalapja, de nem minden esetben híg az olcsó húsnak a leve. Ennek a sztereotípiának nem feltétlenül kell igaznak lennie, csak nyitott szemmel kell járni a nagyvilágban. Ha érdekel benneteket, hogy alacsony keretből hogyan lehetséges hordható és csajos szetteket kihozni,  akkor máskor is tartsatok velem!
Ebben a bejegyzésben egy meleg kora nyári- késő tavaszi nap estéjén döntöttünk úgy, hogy el kellene menni valamerre, esetleg enni valami finomat. Ősidők óta nem voltunk étteremben, romantikus programon, így a Maricába vezetett az utunk. Agyaltam, hogy mit vegyek fel, és végül egy fekete ősszeállításra esett a választásom, ami egyszerre volt laza, csajos de emellett kényelmes is.


Mikor beértünk a városba, a pályaudvar felől a közeli parkon át vezetett az utunk, mikor találtuk ezt a fát , ami  pár vandál keze műve lehet, de ha már erre a sorsra juttatták szegényt, akkor legalább a szépségét megörökítettük. Tehát visszatértve a ruhák témakörére, egy fekete felsőt választottam, amit már magam sem tudom mikor sikerült kifognom egy kilós Hádában. Az a különlegessége, hogy a hát felső részén illetve a vállon  egy nagyon finom és apróra vett ,,hálós" anyagból van, tehát enyhén áttetsző és láttatni engedi a testet. Ehhez pedig már adta magát a dolog, a fekete színű, új Amisu nacim amit még Pesten vásároltam. Ebben az  extra nem más, minthogy magasderekú fazon, emellett hátul egy ezüst zipzár fut végig rajta magas ívben, ami szinte világít a fekete lenge- ám erős anyagba varrva.



Mivel már kellően meleg volt ez idő, nyugodt szívvel vehettem fel hozzá az egyik szandálomat, kontrasztként az arany- púder színt választottam. Ehhez passzolt a Pandora karkötőm és a világosabb részekkel ellátott ,,szilikon" táskám, nem írom hogy O bag, mert nem az, de nem is szerepel rajta a felirat. Szánt szándékkal ilyet kerestem, ami az O bag minire hajaz, de nem éktelenkedik rajta a kamu márkajelzés.




Felső- Second hand/ Háda
Sort- Amisu/ New Yorker
Táska- Ázsia Balaton Pláza
Napszemüveg- Ázsia Balaton Pláza
Szandál-  Ázsia
Karkötő- Pandora
Okosóra- Aliexpress  

Az este tök szuper volt, ettünk és  ittunk finomakat, végezetül pedig egy nagyot sétáltunk és beszélgettünk. Egyébként a Marica elég jó kis hely Veszprémben, központi helyen van és hangulatos. Az egyetlen ,,gond" vele, hogy ezt sokan tudják és tele van általában. Már réges-régen sötét volt, mikor a buszból láthattuk a város fényeit a hazafelé vezető úton.

Ti szeretitek az ilyen stílusú ruhadarabokat? Vannak kincslelőhelyeitek?

Ölel benneteket:



Nincsenek megjegyzések: