2018. június 27., szerda

Zenzero ékszerek- avagy az ásványbirodalom ékszerimádóknak

Sziasztok!

Képzeljétek el, nem rég hatalmas öröm ért. Egy teljesen átlagos hétköznapon történt velem, hogy mikor megnéztem a virtuális postaládámat, egy számomra nagyon megtisztelő és kedves levelet is tartalmazott a bejövő mappa, méghozzá a Zenzero ásványi ékszermárka létrehozójától. Az örömöm nagyon nagy volt, hiszen a kedves szavai mellett ami a blogomra vonatkozott- és az ilyen pozitív visszajelzések nekem hihetetlen erőt adnak- azért keresett, hogy lenne-e kedvem együttműködni. Hogy is ne lett volna ? :) Ennek a történetét és a szebbnél szebb ékszereket találtok ebben a bejegyzésemben.





Mit kell tudni az ásványokról és a Zenzero kapcsolatáról:

Ezek a csodálatos ékszerek ásványokból készülnek, melyeknek az ősi legendák és hiedelmek a különböző kutlurák is jótékony hatásokat tulajdonítottak. Hittek abban, hogy egy ásvány vagy féldrágakő hatással van a személyiségünkre, a betegségekre, mindenkinek van egyéniségéhez passzoló ásványa és születési köve. Ez egy több ezer évre visszavezethető dolog, hiszen úgy vélték, hogy ezek a szépségek kövecskék energiáinkra, szervezetünkre, immunrendszerünkre, kedvünkre is erősítő hatást gyakorolhatnak, és lelkesen alkalmazták is őket akár az orvoslásban is. Lehet, hogy tényleg hatnak ezek a szépséges kődarabok a lelkünkre? Nem tudom, de csodásan szépek, és nekem már önmagában ez is elég ahhoz, hogy viseljem őket. 
Itt kapcsolódik a történethez a Zenzero, hiszen az ékszerek csodás ásványokból készült darabok, bohém, letisztult vagy akár elegáns kivitellel egyaránt, így indenki talál olyat, ami az Ő stílusa lehet. Megnézitek velem én miket választottam? Elmesélem a kövek fajtáját, fellelhetőségét és a véleményemet a webshopon belül.


 


Most már pár hete hordom a szépségeket, szóval elmondhatom, hogy két igazán nagy kedvencem is akadt. Sérülésmentesen, remekül csomagoltan érkeztek kis kártyákkal, igényes kivitelezésben, mert ez is fontos! Ha ajándékba akarjuk adni, akkor különösen aranyos a kis kártya a ráírt szöveggel! 
Kicsit megnehezíti a dolgom,hogy az ékszerkészlet változott, de ez is azt erősíti bennem, hogy mennyire egyedi webshopról van szó: folyamatosan készülnek az egyedi szépségek!



A hozzám érkezett szépségek egyike, az álomfogó fülbevaló aventurinnal, ami az egyik kedvencem lett. Maga az álomfogó is csodás, de a kis zöldes kövek teszik még izgalmasabbá. Rengeteg szettemet dobta már fel és igazán jó viselni, nagyon megszerettem. A másik kis kedvencem az angyalkás fülbevaló gyöngyházzal, mely apró de édes darab, kifinomult és elegáns is. Főként a fehér felsőimhez szeretem passzintani, aprósága ellenére igazi kis ékköve a megjelenésnek. A szépséges opalit karkötő fényével elvarázsolt. Egyébként az opál ékszereket mindig is nagyon szerettem, van gyűrűm és fülbevalóm is már ilyen kővel, csak az kék opál. Itt kezdődött annak idején egy szerelem az opál iránt.



 Karkötőt még aventurinból kaptam, a ,,zizi" verziót, ebben nem egyenletes gömböcskék alkotják az ékszert, hanem különböző formájú szemekből tevődik össze, szerintem felismeritek a képen melyikről beszélek. Ezt édesanyám ékszeres ládikája őrzi addig, míg egy alkalomra felveszi majd!  Szerencsére egyre többször látom a csuklóján, ennek pedig nagyon örülök, mert igazán jó helyre került ezáltal. Még egy rózsakvarc és egyéb szépséges kövek együtteséből álló karos kapott helyet a többiek mellett, amit egy kis fém love logócska is ékesít. Bohém és pasztell színei miatt aranyos és nőies darab. 
Egy csodás fluorit, aventurin fülbevaló is lapult a csomagban, őt még egy különleges alkalomra tartogatom, direkt nem viseltem. Ez a fehér és pasztell zöld árnyalat szépen kiegészíti egymást.




Hisztek abban, hogy az ásványoknak és kristályoknak hatása van a testünkre és lelkünkre? Én hiszem, hogy igen. Tapasztaltam is már, és hinni is szeretném, hogy apró rezgéseket bocsájtanak ki, amik a testünket élénkítik vagy éppen nyugtatják, elménkre is kedvező hatással lehetnek. Keresgéltem tulajdonságokat érdekességképpen pár fent említett fajtáról:

Aventurin: a bőrre van hatással, illetve a fogyni vágyóknak kedvező hatású. Az adás, elfogadás, szeretet és elfogadás köve.
Rózsakvarc: elég ismert kristály, a női termékenység köve. A szívre is jó hatással van, különösen a szívfájdalmakra. Bátorságot ad viselőjének, empatikussá teszi a viselőt és környezetét egyaránt.
Tejkvarc: ezt a követ hókvarcnak is nevezik. Ez tulajdonképpen a még nem kikristályosodott hegyikristály. Segít a fontos döntéseknél, támogat, izületeinkre lehet jótékony hatással.
Opalit: neki a méregtelenítés az erőssége, az érintkezéstől való félelemtől segít megszabadulni.

Remélem sikerült egy kis betekintést nyújtanom az ásványvilágba. Láthatjátok, hogy ezek nem csak kövek, de hatással vannak a testünk rezgéseire is. Éppen emiatt döntöttem úgy, hogy az egyik karkötővel édesanyámat lepem meg. Természetesen rátok is gondoltam, szóval érdemes lesz követnetek a blogot és a Fb-ot, Instát, mert hamarosan nyereményjáték következik egy szépséggel!



Köszönöm, hogy benéztetek, legyen szép napotok!

Ölellek benneteket: