2014. december 20., szombat

Karácsonyi manójelentés

Sziasztok Csibéim!

Tudom-tudom, el voltam tűnve, rengeteg dolgom van-volt-lesz most az ünnepek közeledtével. Én sajnos még hétfőn is dolgozom, de remélem sokatok már a jól megérdemelt karácsonyi pihenőjét tölti és a két ünnep között sem kell majd robotolnia.
Nagyooon várom a Karácsonyt, a fadíszítést, és mindhárom napján szeretnék aznapi kis bejegyzést készíteni, ez a legjobb ünnep a világon.
Írtam azt a karácsonyi vásárban sétálós bejegyzést, abban szerencsére többször volt már idén is részem, éppen csak az a várva-várt hópihe nem repült rá a nózim hegyére, de sebaj, nem akarok telhetetlen lenni :)
Hoztam képeket, hogy megmutassam mi is volt velem mostanában, de tesztelni valóim is lettek, szóval olyan bejegyzésekkel is készülök!




Volt születésnapom, bizony már 25 éves vagyok. Ez szinte hihetetlen, negyed évszázad, ajaj :D





Voltunk Székesfehérváron, ahol éppen Mikulás napkor sikerült egy hatalmas shoppingolós napot eltöltenem, szuper volt :) 



Volt munkahelyi karácsony is, sok finom süteménnyel, zenével és karácsonyfával, azóta pedig még egy ilyen eseményen vehettem részt, éppen tegnap, ahol nagyon finomakat ettünk és sokat nevettünk.

Közben készülök az ünnepekre, lakásdekorálás, sütés, és ma óriási meglepetés ért bennünket, a legjobb rokon a világon aki Németországban dolgozik, mire hazaértünk egy óriási csomagot hagyott itt nekünk, ami telis-tele volt finomságokkal és karácsonyi ajándékokkal. Emellett holnap este étterembe megyünk amit nagyon várok, majd próbálok készíteni képeket arról,hogy mit viseltem és milyen volt.

Nektek is jól telik a készülődés?

Sok pussz: Hajnitok 

Nincsenek megjegyzések: