2014. december 25., csütörtök

Kiskarácsony első napja

Sziasztok Kicsi Blogcsibéim!

Ígéretemhez híven, mindhárom karácsonyi napról szeretnék hozni nektek beszámolót, amiben lehet, hogy inkább a képek fognak dominálni, bár ma keveset sikerült készítenem, holnap igyekszem majd megint szorgalmasabb lenni, no meg persze mesélek is mellé!


A fát itteni hagyományokhoz híven már 23-án feldíszítettük, de az égősorok csak 24-én kerültek rá, és nyerte el végső pompáját. Az ajándékcsomagolás az én reszortom, igyekszem mindig egy kis személyes turpisságot vinni a dologba, idén só-liszt gyurmából szaggattam ki figurákat amiket kifestettem és ajándékkísérő lett belőlük, ami később egy kis arany cérnával fadísszé változik. Bepakoltam szépen a fa alá, Baileys-t kevertem, majd még pár apróságért elfutottunk a hipermarketbe, azaz elkísértem a rokonokat, így az én kosaramban is landolt még pár apró kellék az ünnephez. 



Délután  I-vel volt az ajándékozás, volt nagy bontogatás öröm, én egy óriási pink Furby-t kaptam Tőle, nagyon édes, valamint kaptam még szemhéjpalettát zöld szeműeknek ;) Pingvines F&F-es párnát, infinity scarfot, felsőt, szoknyát.
Szerencsére a szeretteim is örültek az én meglepetéseimnek és ez nagyon boldoggá tett. Este aztán megettük a vacsit, anya idén is kitett magáért, mindig a hagyományos grillcsirkés menüsort esszük, csak nekem hiányzott a halészlé, ami technikai okok miatt idén nem kerülhetett az asztalha, aztán a pocinkba. Isteni édes pezsgőzéssel zártunk, majd lőttünk pár képet és az este késői részét békességben I-vel töltöttük tévézéssel és pihenéssel.





Rokkó szemei ördögiek a vakutól :)


Hát nem édes az a kis nózi? :)



Marcika már milyen nagy fiú ugye? Az én nevemben is Boldog, békés Karácsonyt kíván minden drága olvasómnak! <3

Puszi: Hajnitok 


3 megjegyzés:

Megaera írta...

De szép a fátok :) A kutyusos közös kép a kedvencem ^^

hajnoca3 írta...

Köszi! A Tiétek is biztos csodás volt :)

djkaty írta...

Nagyon szép a fa, és az állatkákért odáig vagyok :-)