2015. január 11., vasárnap

Air Wick színváltás

Sziasztok!

Tudjátok,hogy nagyon szeretem a gyertyákat, főleg így télen rengetegszer égetem a viaszos kis gyűjteményem tagjait, és mindig is illatfanatik voltam, legyen  szó éppen kevésbé drága gyártymányokról, vagy a magasabb árkategóriájúakról, pl.: Yankee Candle. Utóbbit nehezen szerzem be, itt Veszprémben egy lelőhelyem van, netről nem szeretek rendelni mert postaköltség is van amivel együtt számomra már nem éri meg. Így ha éppen szerettem volna az idei télen valami újat, akkor az Air Wickjeimhez nyúltam. Két féle verzióban van meg a színváltoztatós kollekciójuk darabja, egy vaniliás és egy almás fahéjas karácsonyi kiadás.


A jobb oldalon van a vaniliás, amiben már alig-alig van viasz, egész ünnepek előtti időszakban minden áldott nap égettem, most is ezt használom és még mindig van! Szóval sokáig elég és megéri az árát, jobban mint az olcsóbb gyertyák aminek illata sincs ha meggyújtjuk, ez viszont megtölti a szobát finom, süteményre emlékeztető mennyeien édes vaniliafelhővel!
A bal oldali a karácsonyi kiadású almás-fahéjas, annak is istenien finom az illata, de még nem használom sokat, előbb el akarom fogyasztani a másikat. Nagyon szépek a fényeik és a színeik, a lila, kék, zöld, piros mindenféle árnyalatában hozzák az átmenetet, szuperül feldobja és hangulatossá varázsolja az estéket.



Alapállapotban teljesen sima üvegmécseknek tűnhetnek, ám már ha elég közel érünk az üveghez, bekapcsol a színváltás.



Ezer forint körül már hozzájuk lehet jutni az eurós boltokban, de a dm-ben is van akció rájuk sokszor, valamint nekik is van ilyen saját márkás gyertyájuk, lehet azt is érdemes kipróbálni.

Nektek volt már ilyenetek? Melyik illatban?

Puszil: Hajni


Nincsenek megjegyzések: