2015. szeptember 6., vasárnap

A nagy őszi bevásárlás, sok-sok képpel

Sziasztok!


Az évszakváltások mindig új kis korszakként hatnak az ember életére, mert biztos, hogy szükség lesz pár új holmira. Bár én már nem kezdek iskolát idén, azért nekem is kellett pár dolog, amit sikerült is beszereznem, ezzel jelentősen leredukálva a kívánságlistámat.

Ruhákat tekintve csak ezt az egy képet hoztam, mert nehéz befotózni őket, majd inkább viselés közben szeretném megmutatni. Vásároltam egy új farmert a Hádában, egy csodaszép színű lyukasztott kötött kardigánt, egy bézs színű szövetnadrágot és egy kis fekete táskát, valamint egy púderrózsaszín táskát is sikerült vennem.



Az Avon rendelésem is megérkezett a hét elején, ami három dologból állt: az új Avon Aqua illatból, amibe első szaglásra belezúgtam, egy éjszakai Clearskin problémás bőrre való hidratálóból, valamint egy hiper olcsó boortválkozókrémből, a Skin so Soft családból.
Fogom hozni a teszteket folyamatosan mindhárom termékről, ha érdekel benneteket, majd nézzetek vissza!


Nos, imádom a szép írószereket, és a munkahelyemen sem hátrány, hogy nem az ott kapott ,,egyentollakkal" írok, mert ezt tuti nem nyúlja le véletlenségből senki, vagy ha mégis, akkor észreveszi,hogy ez a mókusos kis toll tuti nem az enyém... de komolyan, hiába írod rá ám a neved, akkor is eltűnik :) Kis enyveskezű banda! Szóval ezt a problémát a csajos, és aranyos írószerek használatával orvosolom, amilyen ott nekem van egyedül. Így, mikor megláttam a csodás minőségű fém őzike-múkus párost a tollon, és még a kis mókus fityegőt is, hát én belezúgtam.... és az,hogy akciós volt, még vonzóbbá tette! Rossmannban lehet fellelni amúgy, 200 Ft körül, akár csak a Hello Kitty-s tollat, ami szinten 150 Ft körül volt, de majd levágom róla a nyakba akasztót. A kis nyomda meg a naplóvezetésemhez lesz mókás. 


Szintén Rossmann, szintén akciós 200 Ft ( !!! ) volt ebben a díszdobozban lévő édes kis karkötő. Hogy hagytam volna ott? :)


A körmeimre a helyi kis kedvenc körmös-kellékesemnél kerestem egy újdonságot, méghozzá a Moyránál, teszt hamarosan. Az új kollekciókat megnézni mentem, de azok nem hoztak annyira lázba, és így ősszel amúgy is szívesebben nyúlok sötétebb lakkok után. A kis parfümhordozóm pedig e-bay termés, 200 Ft volt kb. 


A Vichy instagram nyereményjátékán nagyon szerencsés voltam, a három ember közül én voltam az egyik, aki megnyerte ezt az 50 faktoros nappali krémet, amit a jobb időkben még be is vetettem és nagyon bevált! Eszméletlenül örülök neki! Időközben pedig az Avonnál is rendeltem egy hasonlót, az csak 30 faktoros, de a nyaraláson nagyon is jól jött! 



Nemsokára hozom a teszteket, és remélem a ruhákat is meg tudom mutatni outfit bejegyzésben! Addig is ne feledjétek a játékot és jelentkezzetek :)

Köszönöm,hogy itt voltatok, sok puszi: Hajnitok

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Az Avonos éjszakai krémes teszt nagyon érdekelne:) Nekem is megvan az Ebayes parfüm hordozó, nagyon hasznos kis dolog.