2016. november 13., vasárnap

Miss Sporty újdonságok bemutatása

Sziasztok!

A sminkmárkák igyekeznek minél több újdonsággal előrukkolni, főleg évszakváltáskor, no meg az ünnepek közeledtével. A Miss Sporty is kijött a Wonder Smooth-al, amiben már igazán szép, a Karácsonyra utaló metál finish-el és fénnyel ellátott lakkok sorakoznak, valamint balzsamosabb állagú és a színskála igen széles részét körbeölelő színű rúzsok is megtalálhatóak. A Coty Kft.-nek köszönhetően megmutathatok ma nektek ebből a kollekcióból pár darabot- ezt ezúton is nagyon szépen köszönöm.


Hozzám a   Wonder Smooth & Metal  kollekcióból érkezett három rúzs balról jobbra : a 301-es Cherry Cape, 102-es számú Super Rose és a 202-es számmal ellátott Ultra pink fantázianévre hallgató darab. A lakkok közül a metál arany a Wonder Metal kollekcióból a 030-as, az ezüst metál szintén ebből a kiadásból a 010-es, míg a vörös színű és vizesebb bázisú a Lasting Colour Maxi-ból a 151-es szín. Lássuk őket közelebbről!



 A piros intenzív színű a kedvencem, nagyon pigmentált, élénk és szépen mutat az ajkakon. többször viseltem már, és nem volt vele problémám, szépen kopik. A másik két szín mint említettem kicsit balzsamosabb jellegű, nem olyan pigmentált mint az első árnyalat, viselni azonban kellemes. Inkább színezett ajakápolóra emlékeztet, szóval ha extra pigmentáltságot kerestek, nézzétek meg előbb jól a tesztereket és swatcholjátok meg őket!




A lakkok közül a két metál finishű és fényű egy álom. azt kell mondjam, igazi must have darab így az ünnepekre. Nagyon szép és érdekes árnyalatra száradnak meg, visszaadják az üvegen keresztül látszó színt. A piros is szép, kissé vizesebb állagú mint a másik két szín. Az ecset nekem eléggé bejön, elég széles és jó használni, szóval ezek nekem bejönnek. 

A piros árnyalatú rúzst és a metál színű lakkokat ajánlom nektek,hogy ha tehetitek lessétek meg, mert a Miss Sporty eléggé pénztárcabarát márka és mint látjátok, lehet kincsekre bukkanni náluk is. 

Láttátok már ezeket a termékeket a drogériában? Mi tetszik a legjobban?

Köszönöm,hogy benéztetek,sok puszi:






Nincsenek megjegyzések: