2017. július 5., szerda

essence trendkiadás-metálos szépségek

Sziasztok!

A napfényben mi is mutathatna szebben egy lebarnult bőrön mint a metál fények és csillogás. Tudja ezt jól az essence is, ezért hoz nekünk ennyire szép fényes palettát, highlighter stick-et, szájfényeket és szemhéjporokat. Kapkodom a fejem a vibráló színek felé, a pink szájra valók és csodaszép 
körömporok láttán izgatott lettem.


Tömör gyönyör

Be kissed by the moon paletta

Csodás pasztell ám fényes árnyalatok, cukorkaszínek, igazi nyári csemege! Nem hiszem, hogy hazatér velem,  mert van már hasonló cukorkaárnyalatokban pompázó kis palettám, de azért nagyon is tetszik és a tesztereket kipróbálom mindenképpen.
A lentebb látható körömporok is izgatják a fantáziám, mert mióta gél lakkozom otthon a körmöm, mindenféle ilyen jellegű különlegesebb kiegészítőt gyűjtök és szívesen kipróbálok. Szeretem az érdekes variációkat, így ebből lehet beszerzek majd egyet. Főként a negyedik barackos árnyalat valamint a második, lilásan irizáló szépség lopta be magát a szívembe.




Na de az igazi bumm, a rúzsok frontján érkezik. Végre nem csak a Nyx háza táján láthatunk igazán brutális folyékony ajakrúzsokat, hanem drogériás viszonylatban is megszerezhetjük őket egyszerűbben. Konkrétan az összesbe szerelmes vagyok és ha szép pigmentáltak lesznek, akkor bizony válogatni fogok közülük serényen. Az abszolút hordható baracktól és pirostól kezdve az egészen vad és meghökkentő szürkés kékig lesznek árnyalatok, szép essence, szép!




A szemeink sem maradnak üresen, szép porok érkeznek, ám nem szeretem ezt a (gyanítom görgős fejű) kiszerelést. Nem praktikus és nehezen kezelhető, szóval ezt a csomagolást sajnos nem nekem találták ki, de a színek szépek, főleg ha visszaadják valóban a metál csillogását.. A spirált majd meglátjuk milyen, első ránézésre a keféje szimpatikus.







Na de az egyik szívem csücske a szájfények mellett, ez a Prismatic Hololighter. Holografikus highlighter? Na, azonnal ide vele! Nagyon- nagyon szép,imádom a holografikus dolgokat, ez lesz az első amit megnézek majd a displayen.





Ez nagyon összerakott kis kollekciónak tűnik, elégedett vagyok az elképzeléssel. Szeretem, hogy azért már tudatosabban az igényeknek megfelelően igyekeznek a drogériás márkák az összeállításnál. Kíváncsian várom! 

Nektek tetszik? Mire csaptok le?

Köszi,hogy elolvastatok:





Nincsenek megjegyzések: