2017. július 25., kedd

CATRICE - Blessing Browns trendkiadás

Sziasztok!

Ősszel beköszönt a csokiszezon a Catrice háza táján! Az egyik új kiadásuk, a Blessing Browns kis hazánkban is kapható lesz, és igazi csúcs szuper barna színekkel lát majd el bennünket, ami a sok világos pink és pasztell után valóban már az őszre hajaz majd. 








Korainak tűnhet az,hogy már az őszről beszélek,de a márkák mindig egy lépéssel már előrébb járnak és a következő szezonra készülnek. Ajakkrémek, rúzsok és kontúrceruzák,ajak linerek alkotják majd ezt a kiadást. A folyékony ajakkrémek közül(jobbra lent) a mályvás és narancsosabb szín beleillene a kollekciómba, szépek! Remélem a rúzsok is ilyen gyönyörűek lesznek,hiszen barna színeket nehéz levadászni drogériában, főleg ilyen mély tónusban. 
Az ajak linerek egészen furcsák, nem tudom elképzelni,hogy elütő kontúrt fessek a számra, valahogy a régi idők béna sminkjeire emlékeztetne.
A Csomagolás nagyon szép, szeretem az arany ötvözetét ezzel a mély színskálával, nekem nagyon elnyerte a tetszésemet. A rúzsok tokja egészen minőséginek hat és magasabb árkategóriájúnak a formai kivitelezés és szín miatt.

Nektek hogy tetszik?

Köszi,hogy benéztetek:






Nincsenek megjegyzések: