2017. augusztus 1., kedd

Ajánló: két kedvenc nyári Avon rúzs ami mindenkinek jól áll

Sziasztok!

Elő a színekkel, így nyáron főleg igaz ez, nemde? Különböző textúrák és finishek. Ha Ti is unjátok már kicsit a kőkeményre száradó folyékony rúzsokat,és valami új és izgalmas felé kalandoznátok,akkor ez a két rúzs amit mutatni szeretnék nektek, szerintem elnyeri majd a tetszéseteket. 


Két nagyon krémes rúzs van ma terítéken, az egyik fantázianeve Au Naturele , a másiké pedig a Protecting peach

A nude barnás árnyalat az a tipikus nude szín, ami szerintem a legtöbb nőnek jól áll,főként lebarnult bőrhöz. Kellemes textúra jellemzi és mattsága ellenére igazán krémes, selymes és bársonyos érzés az ajkakon viselve, emellett pedig jól pigmentált, szép fedésű  termék. Pont ennek a krémességnek köszönhetően nem extrém tartós, de kárpótol cserébe az,hogy tükör nélkül is bátran felkenhető, mert tuti nem eshetünk vele túlzásba és nem lesz bohócszáj a végeredmény. 


Teljesen színhelyes minták

A narancsos korallos szín igazi üde trópusi szín nekem, fényvédőt is tartalmaz SPF 15-öt ami plusz pont.A piros, korall,narancs keveréke, érdekes,mert változó mikor melyik dominál jobban benne.Fontos leszögezni,hogy ez fényes és nem mély fedésű, inkább átmenet a rúzs és ajakápoló között, de éppen ezért kedvelem. Szépen egyenletesen színezi az ajkakat, nem ül bele a ráncokba, átlagos tartósságú és bárhol-bármikor újrakenhető mindenféle tükör nélkül. Nyaralásra például tökéletes, mert egy esti sétához is ideális, de akár egy éttermezéshez is el tudom képzelni,hiszem könnyen újrakenhető.


A csomagolás kompakt és egyszerű,letisztult. A nude árnyalat a szokásos fekete matt Avon tokocskában rejtőzik, ami szép az ezüst gallérral és Avon felirattal. A narancs ellenben áttetsző kupakos, ennek jó és rossz oldala is van szerintem, mert rossz,hogy kevésbé szép és olcsóbb hatást kelt, azonban szuper, hogy a rúzstartónkban könnyen látjuk melyik színt vesszük ki. 
Ezen felül nem tudom túlzottan jobban körbejárni a kis kompaktokat, mert jól záródnak, táskában nem sérülnek, szóval a szokásos minőséget hozzák.

Fontosnak tartom még kiemelni az ár-érték arányt. Átlagban elmondhatjuk, hogy a márka rúzsai nagyon jó minőségűek és szépek, áruk pedig 1000-1500 Ft közötti összeg. Szerintem bőven megéri, mert drogériás szinten nem mindig kapunk ekkora összegért ilyen minőséget.


Itt láthatjátok őket viselés közben, egy rétegben


Amint látjátok itt még világosabb bőrszínnel is működtek. Amint említettem a narancsos fényesebb, a nude pedig matt szín, ám a krémesség itt is látható. Szerintem fogok még Avon rúzsokat rendelni!

Nektek melyik a kedvencetek?

Köszönöm,hogy itt voltatok:






Nincsenek megjegyzések: