2017. augusztus 16., szerda

e-bay mustra- 2017 Augusztus

Sziasztok!

Már augusztus van, csak úgy repked az idő mellettünk, nemde? Most is mint mindig böngésztem a kedvenc online webvilágomban, jó pár apró cukiságot leltem így e-bay landen, amik mellett nem tudok ebben a hónapban sem szó nélkül elmenni. A cím ellenére az igazsághoz tartozik, hogy az Aliexpress is egyre jobban foglalkoztat, sokat nézelődöm ott is, így onnan is lesznek linkek. Tudjátok a virtuális kosárkám pedig csak duzzad és duzzad, mint Etus búbos kemencéje, mégsem rendelhetek meg mindent, de ami késik, nem múlik. Lássuk, mikért dobban a szívem ebben a hónapban!

1. Egy szuper hajmaszk (Kb.: 653 Ft) : KATT

Minden csaj szereti ha szép a hajkoronája, puha és könnyen kezelhető. Ez a hajmaszk pofon egyszerű használat mellett fényes, selymes loknikat ígér, az ára is baráti és praktikus, szerintem kipróbálom!



2. Szupercsajos, pinkfodros zokni ( Kb. 266 Ft): KATT

Most mondjátok, nem édes ez a kis zokni? Biztos láttátok már,hogy divatos most a necc zokni, nagy masnival a hátulján, ami kikandikál a sportcipő és a nadrág között. Ennek egy visszafogottabb de annál aranyosabb verziója ez a csillámló, fodros szárú kis lábra való csoda. Verhetetlen áron van, és mindenféle színben elérhető!



3. Metál fényű folyékony rúzsok ( Kb. 404 Ft): KATT

Ez a sötét lilás- mályvás szín teljesen elragadott. Már az őszre hangol és annyira gyönyörű. Ha élőben is ilyen, akkor valami eszméletlen szép lehet. Be kell ismernem, eléggé ráfüggtem a szájra való termékekre, valamiért főként az extrémebb, érdekesebb színeket és finisheket vadászom... így ez is nagyon-nagyon szeretne hozzám eljutni, én érzem. Természetesen visszafogottabb árnyalatokat is árulnak a lágyabb tónusok kedvelőinek. 



4. Nyuszis toll (Kb. 201 Ft): KATT , KATT

Bár már rég nem koptatom az iskolapadot, a mai napig vágyat érzek a szép írószerek használata iránt, különösen a szeptember közeledtével. Irodai dolgozó lévén amúgy is sok írószert használok,és szeretem a napjaimat szebbé tenni apró kis aranyos munkaeszközökkel. Ilyen ez a nyuszis  vagy csigás toll is.


5. Rimmel, Loreal, Maybelline! Rimmel(kb 8-900 Ft): KATT

Felfedeztem, hogy a nálunk is kapható drogériás márkák közül,sok újdonság,ami hozzánk nem jut el, vagy csak sokkal később, e-bayen elérhető! Az ára sem rossz, sőt sok minden olcsóbb ingyen postával,mint nálunk a drogériában..na ez a nem mindegy! Itt példának egy Rimmel rúzst hoztam... Miért ne rendelném meg innen, ha kb. fele annyiba kerül és olyan dolog, ami nem jön be a mi drogériáinkba? 



6. Praktikus kialakítási pénztárcabarát vízálló korrektor (kb.: 500 Ft): KATT

Sokkal jobb árban van, mint a drogériás verzió amiről áradoznak. Ha jól fed, akkor jó szolgálatot tenne nálam.. lehet majd megrendelem, mert tetszik a szivacsos aplikátor és úgy gondolom, könnyű lenne vele dolgozni.

Nos, ebben a hónapban nálam ezek viszik a prímet. Nektek van aktuális kedvenc listátok vagy kívánságotok? Bátran linkeljétek, szívesen nézem másokét mert nagyon jó dolgokat lehet így találni és ihletet ad!

Köszi,hogy itt voltatok, sok puszi:




2 megjegyzés:

Sil írta...

Az a hajmaszk eléggé Etude House-utánzatnak tűnik... http://www.ebay.com/itm/ETUDE-HOUSE-Silk-Scarf-Damage-Protein-Steam-Hair-Pack-1pcs-/351971217570

hajnoca3 írta...

Igen , igazad van abszolút! Az Etude House termékeivel régóta szemezek, lehet azt is érdemes enne kipróbálni mert sok jót hallottam már róla! :)