2018. február 8., csütörtök

Rimmel Provocalips teszt- tényleg olyan tartós ahogy ígéri?

Sziasztok!

Nagy ajakkence mániában szenvedek újabban. Nem tudom mi lelt, de teljesen ráfüggtem a szép, élénk rúzsokra, tartós folyékony rúzsokra, egyszerűen minden reggel valami izgalmasat igyekszem az aznapi öltözékemhez passzintani. Egyetlen problémám ezzel a dologgal, hogy a munkahelyemen nincs időm újrakenni, és a kevésbé tartós darabok a reggeli indító tejeskávém után elillannak, ha tartós de megkopik, akkor pedig alig tudom leszedni és kenhetem újra. Azt a folyékony - kétvégű folyékony rúzst, amiről most olvashattok majd, munkába nem viseltem, ugyanis brutálisan erős,élénk és erősen pigmentált színe van, tehát nagyon nem a hétköznapi kategória. Ennek ellenére hétvégi programhoz, plázázni vagy sétához a karácsonyi vásárban már viseltem, tehát tudok releváns tapasztalatokkal szolgálni vele kapcsolatban.




A csomagolás, a kinézet:

Kezdjük a külcsínnel, hiszen ez az amit először meglátunk és vagy felkeltni az érdeklődésünket vagy sem. Hat színben elérhető, a tűzvöröstől a pasztelrózsaszínig a mélybordón át mindenki lel kedvére valót. Talán a két rózsaszín árnyalat között nagyobb színbéli különbséget alkothattak volna, mert felkenve eléggé hasonlóan hatnak. Kétvégű termék lévén egyik végén rögtön a színt láthatjuk, aminek köszönhetően tárolásnál könnyen nyúlhatunk érte, ez pirospont. Másik végén fehér kupak, rajta édesen - fémesen hívogató csókos ajkakkal, csupa nőies színben. Tetszik!

A kétkomponensű formula:

Azért írom két komponensűnek, mert már fentebb említettem, hogy két részből áll. Egyik felén ugyanis maga a szín kap helyet, másik végén egy átlátszó, fixáló szájfény szerű anyag. A rúzs maga első felvitelre krémesen folyékony, és nagyon pigmentált, nem ragad. Nem szoktam sokat cicózni, rákenem rögtön a fixáló részt. Pár perc elteltével meg is köt, és azt onnan nem robbantod le! Csókolhatsz, ehetsz, ihatsz vele, az bizony tart. Egy dolog zavar még ebben a két folyadék dologban: a szájfény rész applikátorát megfogja a rúzs. Oké, ehhez az egyhez kenem fel, de kicsit elszínezi és ez engem zavar, persze túl tudok lendülni rajta.


Felkenve


A tartósság:

Az előző részben már pedzegettem a bombabiztos fennmaradást. Nos ez annyira igaz, hogy az arclemosóm sem viszi le könnyen, sem a sima tonik, sem az egyszerűbb törlőkendők, egyedül az olajos termékek azok, amikkel lerobbantható. Szó szerint még fürdés után is ott van az ajkaidon, lehet,hogy az ajkak belső felénél sikerül picit leoldani belőle, de a többi az tart. Ekkor már felvesz egy ragacsos, csomósodós érzetet ami kellemetlen és örül az ember ha megszabadul tőle. Nem tanácsos tehát utána sokat várni, érdemes bevetni azt az olajos lemosót ha nem akarunk a csomósodó ragaccsal kínlódni napestig. Ez nem tetszik, olyannyira, hogy nehezen nyúlok érte jó szívvel.


Ilyen viselés közben, élesben


Az ár- érték arány:

Megéri! Mivel ennyire tartós termékről van szó, azt mondom tényleg megéri. Aki nem szereti a feltűnő darabokat, annak tényleg a világos árnyalatokat ajánlom, mert ez nem az a közepes fedésű termék ami alig látszik, komoly fedése miatt ez brutálisan látszik. Én még a Rimmeles dobozkával vettem meg egy szempillaspirál, és két lakk társaságában Glamour napokon, így ezekért összesen 2500 Ft-ot fizettem ami szuper ár, hiszen csak ez a rúzs 1500 Ft körüli áron mozog önállóan.
Számolni kell a hátulütőivel is amellett, hogy ennyi pénzért jó vétel, ha a macerát vállaljuk, cserébe tényleg tartós megoldást kapunk.


Nektek melyik a kedvenc folyékony rúzsotok? Melyik a legtartósabb?

Ölel benneteket:



Nincsenek megjegyzések: