2012. július 24., kedd

OOTD- színes vasárnap / colorful sunday

Most egy kis laza, könnyed bejegyzéssel készültem nektek, hogy ne csak komoly és élet dolgain megbotránkozó vagy filozofáló dolgokról legyen szó, de szeretném a blogot egyre jobban majd az írásos formába elvinni, mint ahogy azt egy ideje észrevettétek. Aztán majd megpróbálkozom néha angol szöveggel is, ami nem mindig fog teljesen megegyezni a magyarral , mert sajnos az angoltudásom még nagyon nem veri az eget, de egyrészt gyakorlásnak jó, másrészt szerintem jó ha a nem magyar ajkúak is értik mit is hablatyolok ha idetévednek:) De amiről most szó lesz, az a vasárnapi vendégségbe menő rucim lesz, amikor is nem tudtam eldönteni hogy öltözzek, meleg lesz-e vagy hideg, ugyanis hazafelé már vonattal jöttünk.

I have an Idea... sometimes I want to write blog post ... not just hungarian... so I dont want to be always so philosophical, then wrote I this post today.  I want to see you my last outfit from sunday. I wear on this picture my favourite peep toe shoes, from the second hand, so this is oroginally from Atmospere. This shoes are perfectly, when I dont know what to wear, but I want to be a little girly.

 Peep toe's on !

 Atmosphere

A még anno turizott peep toe-m mellett döntöttem, mert kellően csajos, könnyű benne járni a telitalpúsága miatt és kicsit nőiességet csempész a megjelenésbe az édes kis masnikájával.


Felső: F&F/ Top: F&F
Nadrág: F&F/ Jeans: F&F
Táska: F&F / Bag: F&F
Óra: New Yorker/ Watch: New Yorker
Gyűrű: New Yorker/Ring: New Yorker
Cipő: Atmosphere/ Shoes: Atmosphere


Táska: F&F/ Bag: F&F
Körömlakk: Rose Nails neon narancs /Nail polish: Rose nails neon orange
Gyűrű: New Yorker/Ring: New Yorker

Mi a véleményetek? Szerintetek jó kezdeményezés, hogy angolul is írok?/ What's your opinion? Is this a good idea from me?

Köszi, hogy elolvastátok, sok puszi: Hajni / Thanks for watching, hugs and kisses: Hajni

3 megjegyzés:

Laruska Bee írta...

Jajj, a lakk és a gyűrű... hmmm...nagyon szép! :)

Rami írta...

fuhh, marha jó ez a cipő:D

LittleMucli írta...

Az első két kép csúcsszuper!

Most akadtam a blogodra :)
littlemucli.blogspot.com