2015. november 21., szombat

Álmodozás ruhafronton!

Sziasztok csajok!

Ruhaimádatom, a képgyűjtésem és az óriási igazi hercegnős ruhák iránti szerelmem kiteljesedését szeretném most nektek megmutatni, vágyam,hogy az esküvőmön is majd egy igazán szép menyasszonyi ruhában mondhassam ki a boldogító igent, de ne szaladjunk ennyire előre. 
Csodás ruhákat lehet találni a neten, amik például komolyabb eseményekre, szalagavatóra vagy bálra tökéletesek lehetnek, és ezekben is igazán szívesen gyönyörködöm. Megmutatom a kedvenceimet , amiket az Aisle style oldalon találtam.



Ebben a ruhában a fazonja mellett a szép díszítése fogott meg a mellrésznél. Nagyon tetszik a szoknya esése is. 



Ez egy bohókásabb darab, valamiért az egyetlen ami nem kék az összes közül, és erre magyarázatot sem tudok adni, a kék szín nem különösebben dominál a ruhatáramban,de valahogy ezek a fazonok mind-mind ebben a színben tetszettek meg, Ezt kivéve, ami egy bársonyos púderrózsaszín és nagyon vidám, rövid ruha. Szilveszterre egy élőzenés-vacsorás helyre is el tudnám képzelni. 



Ez a ruha az abszolút kedvencem! A szín, a fazon, az anyag és a díszítés is teljesen én vagyok. Szép és romantikus, csodálatos az alja és a színátmenetek az alján. A kis rávarrásoktól lesz teljesen bájos és mesebeli, imádom!




Az a libbenés! A felső rész kivarrása itt is viszi a prímet, imádom a pánt nélküli ruhákat, nekem ezek a szívem csücskei, akár ez a darab.



Végül, de nem utolsó sorban egy sötétkék színű ruhát is választottam a kis képzeletbeli gyűjteményembe. A fazon iránti szerelmem már biztos teljesen egyértelmű, a rávarrások szintén, és ez a szín nagyon magával ragadó.

Ha tetszenek ezek a ruhát, akkor az Aisle Style oldalon mindet eléritek! Megkerestek engem, hogy lenne-e kedvem bemutatni nektek pár kedvencemet, és természetesen nem mondtam nemet, szép ruhákról mindig szívesen írok. Az oldalt előtte jómagam nem ismertem, de örömmel és álmodozva vetettem bele magam  a böngészésébe.  
A ruhákról minden esetben van kép a méretválasztási lehetőségek mellett pedig extra színekben is kérhetőek. A fazon kiválasztható előre, ami megkönnyíti a keresgélést, ha éppen A-vonalú vagy nagy, abroncsos aljú ruhát keresünk, nem kell a rengeteg találatot végignézni. Az oldalon oldalt kupon is található, valamint bizonyos összeg felett a szállítás is ingyenes. Koszorúslányruháktól kezdve, a báli ruhákig rengeteg kincsre bukkanhatunk, és ami a legjobb, akár menyasszonyi ruhákat is találhatunk!


Remélem tetszettek nektek ezek a ruhák és ha van kedvetek nézzetek körül ti is a meseszép kínálatban!

Ölellek benneteket:




Nincsenek megjegyzések: