2016. március 15., kedd

Essence - Lights of Orient trendkiadás

Sziasztok!

A tavasszal az essence állandó új szortimentje mellé kapunk egy nagyon szép és ígéretesnek tűnő trendkiadást is,aminek a neve: Lights of Orient. Engem teljesen az arab kultúrára emlékeztet, a színeivel, a formáival és díszítésekkel.  Mindenképpen megérdemli a figyelmet, mert hosszú ideje érzem azt, hogy igen, ez valami szép,különleges és érdekes!


Lesz benne paletta, pirosító-bronzosító, különleges fejű tus, lakkok és rúzsok. Nekem a paletta így első látásra eléggé tetszik, továbbá a pirosítót sem dobnám ki a kosaramból!A rúzsokból három színt kapunk, igazán jól passzinthatóak a tavaszi sminkekhez a színek, és remélhetőleg a pigmentáltságukkal sem lesz gong. A harmadik különösen tetszik, a pink és a piros keverékének tűnik. 





A paletta színei engem a tavaszra emlékeztetnek, de eltudok képzelni vele abszolút esti és visszafogottabb nappali színeket is, és mind meleg szín, én pedig azokhoz jobban húzok. Hat szín lesz a palettában, a bordós-barnától a pinkig!
 A testpermetre is kíváncsi leszek,és úgy összességében az egészre. Szóval meglátjuk mit kapunk valójában és ha élőben is ilyen jó és erős lesz a kollekció,lehet pár dolog hazajön majd velem!


Ti mit vennétek meg a  kollekcióból? Hogy tetszik?

Puszi:



Nincsenek megjegyzések: