2016. március 21., hétfő

Napsütésre fel, csak kapd fel a napszemüveged!

Sziasztok!

Az egyik kedvenc kiegészítőm  a napszemüveg. Meglepő? Nem, hiszen amellett, hogy védi a látásunkat a káros sugárzástól, nagyon hasznos és stílusunkat maximálisan kifejező kiegészítőre tehetünk szert egy jól megválasztott formával, színnel és fazonnal. Mint minden téren, ebben is természetesen van aktualizált divat, trend, hogy melyik évben a lekerekítettebb vagy gömbölyűbb fazon-e az igazán sikkes. Egy dolgot azonban jobb ha sosem felejtünk el: saját magunkhoz válasszunk formát. Akkor nem lőhetünk mellé, hiszen egy kerek forma lehet nem áll jól az egyik embernek míg a pilóta szemüveg lehet máson fest érdekesen. Divat ide vagy oda, annyi megoldás létezik, hogy a divatot követve a saját ízlésünket beleszőve sem kell lemondanunk az öltöztető képességéről.


Idén az inkább kissé feljebb álló sarkokkal, már-már cicás szemekre hajazó fazonok a legtrendibbek, ahogy megfigyeltem még a kínálat is ezt tükrözi. Engem valamiért a régi nagy Holliwood-i sztárokra emlékeztet, Audrey Hapburn-re leginkább...

 

weheartit.com

Látszik, a divat ismétli önmagát. Nagyon helyes dabarokat láttam a Rossmannban, az áruk kb.: 2-3000 Ft között mozog és jó minőségűnek tűnnek. Az e-bay mindig olcsó, de valahogy idén nem onnan szeretnék szemüveget, valami komolyabb, strapabíróbb jobb volna, és ki is néztem egyet amit meg is próbáltam és tetszett.
A mintákat tekintve túlnyomó részben a barnás színek dominálnak, ami a kínálatot illeti, és a leopárd minták igen nagy számban láthatóak az állványokon. A világosabb bézstől a sötét barnás-vöröses színeken át a feketéig, a fémbetétekkel díszítetten át a műanyag keretesekig mind szép. 
A h&m-ben inkább pilótaszemüvegeket láttam, volt persze néhány más fazon is, de inkább abból láttam sokat. 

Érdemes tehát több helyen is megnézni, és valóban a fej-és arcformánkhoz, személyiségünkhöz illesztve választani.

Ti követitek a divatot szemüvegfronton?

Puszi nektek:






Nincsenek megjegyzések: