2016. március 2., szerda

Tom Taylor College Sport parfüm teszt- A tavasz üvegbe zártan

Sziasztok!

Itt a tavasz, és vele együtt az ember szinte szomjazza a friss virágok és édes illatok felhőjét. Általában a változások, és megújulás időszaka ez.  Hiszen nem csak a természetben rügyeznek ki az ágak és bimbóznak a virágok, hanem a női lélek is frissen és nyitottan, újra vágyva várja a jó időt, a nyarat amihez a tavaszon keresztül vezet az út. Ilyenkor tombol bennem is az az érzés, hogy jó lenne egy új parfüm, valami édes gyümölcsös vagy virágos illat. A virágos illatoknak annyira nem vagyok kedvelője, általában vagy a pézsmás vagy az édes illatok nyerik el a tetszésemet.



A munkahelyemen éreztem először a Tom Taylor College Sport parfüm illatát, ami rabul ejtett. Egy hosszan tartó, igazán meleg és friss, üde gyümölcsökre emlékeztető illat, ami nagyon magával ragadó. A kolléganőm ha elment a folyosón, még utána is éreztem, hogy arra járt, és nap végén is megcsapott az illat, ha betért az irodámba. Ízlelgettem, fontolgattam a döntést, de amikor megláttam, hogy akciós a dm polcain nem haboztam tovább és döntésre szántam el magam: nekem ez az illat kell a gyűjteményembe.

Fő illatjegyei: bergamott, narancs, narancsvirág, orrisgyökér, ámbra, pézsma, vanilia 
Kinek ajánlom: azoknak ajánlom, akik szeretik a gyümölcsös és fiatalos, nőies illatokat. Nem a gazdagság és az előkelőség jut róla eszembe, így nem nagyvonalú eseményekhez vagy előkelőbb helyekre és helyzetekben való viseléshez ajánlom.
Tartósság: nagyon-nagyon tartós ,drogériás parfümhöz képest. Reggel befújom a csuklómat és a pulzuspontokat, a ruhámat és még másnap is érezni a kabátomon, a bőrömön pedig a délutáni hazaérkezésemkor is érződik, csillagos ötös a tartóssága.
 Az üveg: egy eszméletlenül helyes kis henger alakú üvegcsébe zárva látjuk meg a parfümöt a plüss feliratos kartont kibontva. A kupak pink és nagyon nőcis fényes, a nyakán pedig egy helyes csíkos masni csücsül. Női polcok igazi kis dekor kincse lehet!
 Az ára: akciósan 2650 Ft körül mozog dm-ben, Rossmannban picit drágább akciósan 2900 Ft-ért láttam, eredeti ára a 30 ml-es kiszerelésért 4800 ft. 


Szagoljátok meg ha tehetitek, mert igazi jolly joker lehet annak aki a fent említett illatkategóriáért rajong és szereti a tartós illatokat.


Puszi:


Nincsenek megjegyzések: