2016. március 6., vasárnap

Hajfestés- Schwarzkopf Perfect Mousse 400 - Icy Espresso teszt

Sziasztok lányok!

Hála a színvédő termékeknek amiket elkezdtem használni, elég jól sikerült kitolnom az esedékes hajfestésemet, és december óta most február végén-március elején kellett csak ismét a festékes doboz után nyúlnom a drogéria polcán. 
Én magam a krémes vagy a hab állagú festékeket részesítem előnyben, mert ott nem kell pepecselni az ecsettel, és maga a procedúra is fele annyi időmet veszi el, mint az előbb említett. Rengeteget is spórolok az otthoni festéssel, és mivel az eredmény is szép és természetes, teljesen elégedett vagyok.
Ebben a hónapban a hab állagot választottam és nem a krémes verziót ( Loreal Casting Creme Glosst használok még), méghozzá az Icy Espresso árnyalatát, ami a 400-as szám alatt fut. 


Az én középhosszú hajamra még sok is a hab, attól sosem kell tartanom, hogy nem fedi be mert idő közben elfogyna a festék.  A használatot nagyon megkönnyíti, hogy úgy használható akár egy sampon, icipici odafigyeléssel koronázva. Oldalválasztékonként haladok a fülem felé kesztyűvel kézzel és fésűvel dolgozom, hátul pedig fentről lefelé. Az ára sem rossz, főleg,hogy rengetegszer akciózzák, így 1300 Ft-ért már beszerezhető,de akár ennél olcsóbban is, de volt mikor 1000 Ft alatt volt az ára, szóval érdemes résen lenni. 


A hatóideje a szokásos 20-25 perc, nem csöpög nem folyik , nálam legalábbis semmi ilyen probléma nem volt. Szépen felcsavartam a hajam a fejem tetejére és vártam az idő leteltét. A balzsam amit mellékelnek hozzá természetesen az ilyen balzsamokhoz hasonlóan maximális puhaságot és fényt ad a hajnak, így az eredmény szép és fényes, puha haj! Sajnos csak 2 használatra elég, mert a Casting Creme gloss kis flakonját például tovább tudom használni, hatalmas adagot mellékelnek, na de nem akarok telhetetlennek tűnni, csak ezek a balzsamok zseniálisak. 



A hatóidő közben szinte feketére vált a festék, és eléggé mély színt kapunk, de teljesen olyan mint a dobozon, főleg fényen látni. Nem lett fekete, nekem nagyon tetszik az eredmény. 


   

Előtte           és         utána 
Sajnos nem készítettem azóta ,,profilképet" így csak ebben a formában tudom nektek megmutatni, de szerintem látszik,hogy sötétebb tónust kapott a hajam, az eredmény szép és egyenletes. Élőben én egy kicsit sötétebbnek látom, de gyanítom ez a próbafülke erős fénye miatt lehet.

Mindent összegezve nekem tetszett és ajánlom!


Ti próbáltátok már? Melyik a kedvenc hajfestéketek?

Puszi nektek:







Nincsenek megjegyzések: