2013. szeptember 16., hétfő

Heidi Klum új illata: Shine Blue

Sziasztok kedves szépségimádók!

Heidi Klum neve bizonyára mindenkinek ismerős. Nem tudok elfogulatlanul írni róla, mert a Heidi Klum Shine parfüm büszke tulajdonosa vagyok, egyik kedves barátnőm jóvoltából és nagyon- nagyon szeretem azt az illatot. Emellett biztosan észrevettétek már a smink termékekkel kapcsolatban is, amik a nevéhez fűzhetőek,hogy én már akkor szerelmes vagyok beléjük ha megtudom,hogy az ő arcához köthetőek. Nagyra tartom mint embert, imádom, hogy szép, okos, üzletasszony, imádom ahogy a kisgyermekeivel mutatkozik akár egy hétköznapi ember, és úgy érzem nem szállt el magától, olyan mint a szomszédban lakó húsvér nő, aki teszi a mindennapi dolgát , oviba viszi a picurkáit, de mellette igazi üzletasszony, díva és a saját életének irányítója. A másik pedig, hogy VS angel, hát ehhez nincs mit hozzáfűzni, ők olyanok mint a modellvilág unikornisai! Most azonban új illatot alkotott a csodaszép modell és ízig-vérig nő, aminek a Shine Blue nevet adta.



Az üveg nagyon szép, és egyben teljesen ugyan az mint a Shine esetében, csupán a doboz más. Nekem ez tetszik, hiszen egy név alatt egy másik családtag hasonló üvegbe való töltése nem rossz ötlet, az eltérés a kék színben van ami a nevéből is kiderül. Aranyos! A Shine egy igazán szexi és nőies illat, édeskés de mégis fűszeres. Főleg tavasszal hordtam, nyárra a gyümölcsösebb illatokhoz nyúltam, de most,hogy itt az ősz ismét porondra dobom majd!



Itt láthatjátok az üvegcsék közti egyezést, aranyos nem? :) 



Nézzétek meg ezt a videót, amiben a Shine-ról beszél! Gyönyörű mint mindig!

Az illatról: 

Heidi így mesélt az illatról: ,, A Shine Blue illaton keresztül a tenger, a nap és homokos part nyújtotta örömteli élményeket akartam kifejezni. A Shine Blue meleg érzékuséggel átitatott friss gyümölcsös és vízes jegyei különlegesen felemelő, pezsdítő kompozíciót alkotnak, amiből vitalitás és béke árad. Tiszta öröm a viselete!"

Tetszenek Heidi szavai. Ebből kiindulva úgy képzelem, egy friss gyümölcsös illatot kapunk majd, amit hétköznapokra munkába vagy iskolába is bátran magunkra fújhatunk és biztos megállja majd a helyét! Tetszik, hogy gyümölcsös, akkor ugyanis már rossz nem lehet, a vizes jellegéből fakadóan pedig a legtöbb embernek szerintem tetszeni fog.

Fontos információk:

Merülj el egy új érzéki élményben. Heidi Klum bemutatja legújabb illatát, a Shine Blue-t, az előző Shine illat friss, pezsdítő változatát. Heidi természetes szépsége, vitalitása és gyengéd érzékisége inspirálta illat képzeletben elrepít egy napsütötte szigetre, amit körülölel a türkizkék óceán. Ébreszd fel érzékeid és ragyogj!
Fejillat                                     bergamott, gyöngyvirág, görögdinnye
Szívillat:                                  rózsa, vizes jegyek, frangipani virág
Alapillat:                                  cédrus, szantál, pézsma
Perfumőr:                               Daphné Bugey from Firmenich

TERMÉKSOR
HEIDI KLUM SHINE BLUE EDT 15 ML    5399    HUF
HEIDI KLUM SHINE BLUE EDT 30 ML    7999    HUF
HEIDI KLUM SHINE BLUE DNS 75 ML    2569    HUF

BEVEZETÉS IDŐPONTJA: 2013 szeptember 

Tapasztalj meg egy teljesen új érzéki élmény, Heidi Klum legújabb parfümje, a Shine Blue révén. Ez a különlegesen gyümölcsös, friss és pezsdítő illat egyértelműen magán viseli Heidi kézjegyét, az ő szépsége és vitalitása inspirálta, hűen tükrözi az ő finom, visszafogott érzékiségét.
Hagyd, hogy elvarázsoljon és felébressze érzékeid ez a vibrálóan élénk, misztikus illat, képzeld el, hogy egy távoli, napsütötte szigetre repít, amit körülölel a türkizkék tenger – egyenesen Heidi oázisában érezheted magad. A szívillatban feltörő, mélységes akvatikus jegyek az óceán energiáját árasztják. Ez a finom, meleg, szelíden napsütötte jegyeket tartalmazó illat úgy nyugtatja az érzékeket, ahogy a lemenő nap sugarában elcsitulnak a tenger hullámai. Amilyen maga Heidi, olyan örömteli, sugárzó és nőiességtől áthatott az illat is.

Az illat friss bergamott és görögdinnye életteli aromájával nyit, amit cseppnyi harmatos gyöngyvirág tesz izgalmassá. A szívillatban pezsgő tengeri-vizes jegyek tűnnek elő, amit csordultig telt rózsa és frangipani virág leng körül, szinte robbanásig fokozva az illat nőies kisugárzását. Az alapillatban felszínre kerülnek a kiegyensúlyozott fás akkordok, a cédrust és érzéki szantált modern pézsma egészíti ki.


Hát nem gyönyörű? A kampányfotóin mindig sugárzóan szép, nagyon szeretem őket!

További információk:
Etter Viktória
Public Relations
Coty Hungary Kft
e-mail: viktoria_etter@cotyinc.com

Köszönöm az információt és a sajtóanyagot a Coty Hungary Kft. jóvoltából Etter Viktóriának!

Nos, felkeltette az érdeklődéseteket? Az enyémet nagyon, mindenképpen meg fogom szagolni és remélem gyarapíthatom vele a parfüm családomat! :)

Hajnitok




1 megjegyzés:

Unknown írta...

Kerner Angi mondta, hogy te is nyertél:) Less be hozzám te is:)