2014. június 15., vasárnap

Az édes állatok birodalmában- Veszprémi állatkert

Sziasztok!

Nagyon régen voltam utoljára állatkertben, a Pestiben főleg, na de itt nálunk? Itt is,és ez azért eléggé gáz, de sajnos a belépők sem a legkedvezőbbek, bizony elég rendesen a pénztárca mélyére kell néznie egy kétgyermekes családnak ha 2 felnőtt plusz két gyermek akar állatkertbe menni, csak hogy egy átlagos családot vegyünk. Mindenesetre eléggé régóta terveztük már,hogy elmegyünk, így végre valahára el is jutottunk, rengeteg édes állatot láttunk, nagyon jó volt, csak a csimpánz sértett meg egy kicsit, nagyon :))


Csók a Békakirályfinak! De nem vált igazivá, hiszen nekem már van saját Hercegem :)



A kedvenc bandám a makik voltak... a makifuttatóban be lehet menni közéjük, és teljesen közel lenni hozzájuk. Az a rossz, hogy tilos megfogni őket, de azért tudni kell, hogy eléggé aktív jószágok és tesznek róla,hogy elkerülhetetlen szituációk alakuljanak ki. Egy kis kíváncsi egyed megfogta a kezem, majd megtetszett neki a fényképezőgépem és elkezdte cibálni és nyalogatni a zsinórját, végül azon kaptam magam,hogy mindenki minket néz és fényképez, aztán nagy nehezen sikerült a kis mancsát lefejtenem róla :) Édes pofa volt.



Itt cibálja a fényképezőgépemet, meglepően sok erő van egy ilyen majmócában

Rózsaszín szépségek

Pablo-t, a fiú orrszanvút elvitték sajnos nem rég, mert nem illettek össze a nősténnyel, nem lettek kicsinyeik, így egy ideig egy másik fiú lakik itt, de neki nem tudom a nevét. A jobbos lehet ő mert ő a nagyobb.


A szavanna kilátó csodajó, körülötted futkosnak a szavannai állatok


A szerelés amit viseltem, igyekeztem,hogy kényelmes legyen és mivel nagyon meleg volt aznap, eléggé szellős is. Így egy kék H&M-es top-ot vettem fel, tevebarna sorttal ami azthiszem ázsiás, valamint egy  H&M szandállal. A kalap F&F-es , a hátizsák vagy 100 éves, még kislány koromban kaptam, és most ismét divatba jöttek.

Köszi,hogy olvastatok,sok puszim:





1 megjegyzés:

Megaera írta...

Mennyire édes az a lemúr! Még sosem voltam a veszprémi állatkertben, pedig idén közel voltam hozzá, osztálykirándulás gyanánt majdnem eljutottam oda, de végül más helyre mentünk. Viszont itt a nyár és a szabim alatt tuti elmegyünk ide a férjemmel, mert már nagyon kíváncsi vagyok rá :)