2014. június 8., vasárnap

Lovely nude make up kit

Sziasztok Manók!

Találkoztatok már a Lovely új palettájával? Nem? Először én sem. Nehéz volt levadásznom, de a sors is úgy akarta, hogy jókor legyek jó helyen és időben, így még a múlt hónapban sikerült lecsapnom rá. Elöljáróban annyit árulok el,hogy megbarátkoztunk, jó kis paletta és szeretem.


Na hogy tetszik?

A paletta ezer forint alatti összegen kapható a Lovely pultokon. Ezért szép és természetes színeket kapunk, ám meg kell,hogy említsem, a púderes-matt világos színek nem a legpigmentáltabbak sajnos. De itt jön a csavar a dologban, cserében a sötétebb árnyalatok brutálisan szépek és jól működnek a szemhéjon.



Az erős, aranyos dobozkában 13 gramm szemhéjpúder van, összesen 12 szín. A tok hátoldalán egy step by step útmutatót is mellékeltek egy szép, természetes smink elkészítéséhez. Amiért tőlem plusz pontot kapnak, az a magyar leírás. Nem matricázva, nem mellékelve, hanem egyenesen a dobozon. Mondjuk a tokot beletehették volna még egy kartonba, de szerencsére le van ragasztva, így nem mászhat bele senki mielőtt megvásároljuk. Teszter sajnos nem volt kitéve, így zsákba macskát kellett vennie annak aki erre pályázott.


A hozzá mellékelt aplikátort ki szereti, ki gyűlöli, egy biztos, nem sok mindenre jó. Maximum maszatolni lehet vele, vagy kicsit füstösíteni, de nekem az ecsetek jobban bejöttek a használatához. A kedvenc árnyalataim a középbarnák, a fényesebb, bronzosabb árnyalatok, szemzugba pedig a nude matt színek, amik összemosásra és szemzugba jól működnek a kis enyhébb pigmentáltság ellenére.


Itt egy kis ízelítő a színekből, alap nélkül!


A bal oldalon alappal, jobb oldalon alap nélkül.

Egy próbát megér, nekem jó kis társam lesz a nyáron, vagy munkába ha éppen úgy érzem a sima sminkem kevés lesz arra a napra.

Ti szeretitek a Lovely márkát? Melyik a kedvenc dolgotok tőlük?

Köszönöm,hogy itt voltatok, sok puszim:





2 megjegyzés:

Unknown írta...

Picit Naked koppnak érzem, de azt kell mondjam, hogy nem rossz! :) Enni pénzért megéri!

djkaty írta...

Istenem, mennyire cuki a tetkód!!! Imádom :-) A paletta pedig nálam is tesztelésre vár, addig pedig nézegetem, mert olyan szép még szűzen :-)