2014. június 13., péntek

Hogyan éld túl a foci VB-t?

Sziasztok!

Biztosan tudja mindenki,hogy kezdetét vette a Futball VB. Van aki örül ennek, van aki kevésbé, van akit hidegen hagy ( mint mondjuk engem). No, de biztosan sok olyan csajszi van, akinek a barátja, férje, vőlegénye viszont nagy rajongó, esetleg ha amúgy év közben nem is fanatikus sportnéző, ilyenkor mégis leheveredik a kanapéra, és még egy jól időzített tnt-vel sem lehetne kirobbantani onnan a meccsek ideje alatt. Akik maguk együtt tudják a fiúkkal nézni a labda utáni rohangászást, azoknak mondjuk jó dolguk van, és irigylem is őket, mert jobb lenne ha lekötne, de sajnos engem tényleg nem fog meg. Ha nagyon muszáj, belenézek..de ez a maximum ami tőlem telik. A F1 azonban szent, bár az sem hat meg, de azért Isti kedvéért néha nézem én is. Mit tegyünk ezalatt a hosszú idő alatt? Kitaláltam pár helyettesítő dolgot a meccsek idejére!


Lakkozz!
Simán elütheted az időd egy szebb manikűrrel vagy pedikűrrel, most biztosan nem fog nyafogni a szeretett férfi, és így még mellette is lehetsz az izgalmas pillanatokban,és együtt örülhetsz vele ha gól van!

Olvass!
Itt az ideje befejezned a rég elkezdett könyvet, amire a dolgos hétköznapok során este már nincs erőd, pedig kíváncsi lennél rá. Vagy kezdj bele egy újba, amit szeretnél elolvasni. Ha nem is vásárolsz női magazinokat tehetsz egy kísérletet ebben az időszakban, lehet találsz egy új jópofa verziót ami illik hozzád és rendszeres olvasója leszel.

Süss!
Nem vagy konyhatündér? Nem baj, senki nem születik annak. Most lesz egy kis időd kísérletezgetni. Keress a neten valami jó kis receptet, vagy anyukád régi receptes füzetéből nézd ki a kedvenced, süsd meg, így lesz mivel meglepni a hímnemet mire vége a mérkőzésnek.

Tarts relaxáló estét!
Ülj bele egy kád vízbe, a hajadra tegyél pakolást, az arcodra is felteheted a kedvenc maszkodat, hűsölj. Ezekben a forró napokban bizony jólesik majd. Vagy egy langyos zuhannyal is felfrissítheted magad, utána valami finom innivaló míg a pakolások hatnak.

E-bay-ezz!
Ez mindig leköt. Kivéve ha nem akarsz pénzt költeni, mert ez sajnos annak a veszélyével fenyeget.

Polyvore-Pinterest- WeHeartit
Csak az ihletgyűjtés, a képzeleted és Te kellesz hozzá. Hidd el,órákra oda tud tapasztani a képernyőhöz... saját tapasztalat.

Nézz filmet!
Ha van olyan film, amit régóta szeretnél lecsekkolni, de a párod nem vevő rá,hát itt az alkalom, helyezkedj el kényelmesen, engedélyezz egy kis nasit magadnak, esetleg ágyban vacsit, és már mehet is a kis mozizás.

Olvass blogokat!
Ez is leköthet órákra, főleg ha olyan sokra vagy feliratkozva mint én :D

Rendezz, rendszerezz!
Nem olyan kellemes időtöltés mint az előzőek,de ha szánsz rá időt,és a sok számlát, felhalmozott papírt, csekket elrendezed, utána megkönnyebbülsz. Ugyanez értendő a pakolászásra, a sminkcuccaid rendezgetésére, vagy éppen a fürdőszobapolcodon roskadozó már felesleges dolgok szanálására.

+1 Hasznos Tipp: Tájékozódj az eredményekről,mert sok helyzetben kimaradhatsz beszélgetésekből ha azt sem tudod mivan :D 

Remélem sikerült pár kis tippet adnom ha nem tudnád mit csinálj míg a fiúk meccs lázban égnek. Aki szereti a focit, annak jó szurkolást és jó tévézést, hajrá a kedvenc csapataitoknak!

Köszi,hogy itt voltatok, millió puszim:



2 megjegyzés:

mdollasnails írta...

sajnos párom nézi, szomorú hogy az olaszok éjjel játszanak-holnap biztos-.....na ez a szívás...... :(

hajnoca3 írta...

Az enyém is! Igen, és csomó meccs amúgy elég rossz időpontokban lesz :/