2015. február 1., vasárnap

Hamupipőke az essence-nél felejti a cipőjét.....


Na de nem éjfélkor! Hanem először márciusban külföldön,és sajnos nem tudni, hogy nálunk mikor, ha egyáltalán ide is eljut ez a nagyon szépnek és ígéretesnek tűnő trendkiadás. Régóta nem dobogtatta meg a szívem annyira egy újdonság sem az essence-től, mint ez a mostani, ami a Disney hercegnő ihlette vonalon elindulva Hamupipőkéhez látogat. Kérjük erősen az égieket,hogy ide is elérkezzen, mert csodásan néz ki! Kell mind, mind, mind és kész! :)


Mesébe illő kis szépítőszerek kerülnek ki a displayekre, és a domináló színek a gyermekkoromból ismert Disney mesében lévőek lesznek, türkizkék, fáradt kék,lila és rózsaszín árnyalatok, valamint a csillogás sem marad el. Lesz highlighter, körömlakkok, szájfények, szemhéjpúder paletta, körömmatricák a szereplőkkel, és a személyes kedvencem, egy pirosító. Tegnap, mikor megjelent a külföldi, német blogokon az első pár kép, már szerelmes lettem, és tudtam, hogy erről írnom kell. 



A mesébe illő kellékek pedig a következők, a képen szereplő sorrendben, fantázianevekkel ellátva:


A paletta: 01 it’s more than i ever hoped for
A csillámos lakk: 01 the glass slipper
A hihglighter:01 the glass slipper
A pirosító:01 so this is love - erre tudom azt felelni: yes, it is! <3
A szájflnyek:01 sing, sweet nightingale és a 02 so this is love
A körömmatricák:01 the stroke of midnight és a  02 it’s more than i ever hoped for
A körömlakkok balról jobbra:01 sing, sweet nightingale, 02 bibbidi-bobbidi-boo, 03 prince charming és 04 watch out lady tremaine

A kollekció apropója amúgy, hogy megfilmesítik Hamupipőke történetét, mely tavasszal érkezik el hozzánk a mozikba, és nagyon jó lenne megnézni.
A legboldogabb akkor lennék, ha a márka folytatná ezt a kiadást és elhozná Ariel, Jasmine, Belle , Aurora, Pocahontas és Snow White kollekcióját is és mi magunk is, ha csak egy napra is, de igazi hercegnőkké változhatnánk!

(Ha érdekel méginkább benneteket a téma itt tudtok nézelődni, mely egyben forrás is volt a google mellett: http://www.beangels-blog.de/essence-cinderella-trend-edition/)

Nektek tetszik ez a kollekció? Mire szeretnétek belőle lecsapni?

Puszi: Hajnitok 

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Mindenre!:) Már most imádom ezt a kollekciót. Egyébként jön ez a kiadás Magyarországra is. :)

hajnoca3 írta...

Deeeeeeeeszuper! Na akkor addig összespórolom az összes árát :D

Névtelen írta...

Szia! Mi lett végül a köröm matrica tapasztalatoddal, meddig bírta? :)

hajnoca3 írta...

Szia!

Melyik körömmatricára gondolsz? :) Ha erre a hamupipőkésre, akkor ezt nem tudom mert még nem jelent meg sajnos!