2015. március 29., vasárnap

Rita Ora ismét nagyot robbant, itt a Colourfest kollekció

Sziasztok Blogcsibék!

Biztosan sokan tudjátok, hogy Rita Ora énekesnő és a Rimmel együttműködéséből már született egy sminkvonal, egy trendkiadás Colour Rush névvel, ami nagyon szép és igazán jó kis kiadás volt. Sok körömlakk abból a vonalból még most is nagy kedvencem, egyszerűen imádnivalóak a cukorkaszínek a lakkok közül. Azonban most már itt is van egy újabb, frissebb együttműködésük gyümölcse,a Colourfest ami igazán fiatalos, energikus, vad tavaszi,nyári színeket rejt magában!

           

Nagyon ütős ez a kép, egyszerűen imádom a lilás tónusokat a szemei körül :)

A kollekcióban körömlakkok és szájfények szerepelnek, igazán erős, karakán, tavaszi-nyárias színekben, mint a fukszia, a neon zöld, élénk narancs, málna piros, woah! Lássuk, mit ír róla a hivatalos sajtóközlemény alapján a Coty hungary:

,,ÁLLJ  KÉSZEN A SZÍNEK  FERGETEGES KAVALKÁDJÁRA!

RITA ORA LEGMENŐBB FESZTIVÁL SZÍNEI
A Rimmel bemutatja a Colourfest kollekciót

Készen állsz egy igazi fesztiválra? Ragyogd be a bulit, válaszd a szezon döbbenetes, legmenőbb, hippi stílusú színeit! A Rimmel London bemutatja új, a híres fesztiválok inspirálta, zenével telt Colourfest kollekciót,  a vagány és ellenállhatatlan szájfény és körömlakk árnyalatokat. A színek mesés sorának sztárja az új Oh My Gloss! szájfény és a 60 Seconds Super Shine körömlakk, melyek eddig soha nem látott ragyogásba és fénybe borítják az ajkakat és körmöket.  Kapd magadra kedvenc polódat, húzd fel szexi kis sortod, vedd elő igazi rockos, szuper-szűrreális, virággyermek stílusod....és tiéd a nyár!"

Nos, ebből már egyből a hippi stílus, a fesztiválok és a nyár életérzés az,ami eszembejut! A desing is nagyon megkapó, azon is ez az érzés látszik, a kis virágos kupakok voltak az első jelei számomra ennek, amik megsúgom, első pillantásra már megtetszettek nekem. Ebben körben 6 új vadító erős szájfényt vásárolhatunk meg, és kapaszkodjatok meg, 12..igen jól látjátok, 12 új pasztellszínű és erőteljes színű lakkot kaphatunk. Nem semmi , igaz? Na de nem is szaporítom a szót, mutatok képeket ezekről a kis édesekről:



A szájfények

Ezek az OH MY GLOSS ajakfények különlegesek, hiszen argánolajat és E-vitamint tartalmaznak, arról már sokat hallhattuk ennek a szernek milyen jó hatása van a hajra, bőrre, körmökre, egyszóval mindenre, így az ajkak bőrére is. Ami még ellenálhatatlanabbá tette számomra őket,az az,hogy 6 órás fennmaradást, ragacsmentességet és fényt ígér.

,,Legyen nappal vagy éjszaka, a buja pink, mályva, korall, nude és átlátszó színek közül kedvedre válogathatsz. Igazi bulizós hangulathoz válaszd a fuksziát, próbáld ki az Ooh La La (#500) árnyalatát. A bogyósgyümölcsökre emlékeztető Snog (#330) igazán csókolnivalóvá teszi ajkaid. Vagy kacérkodj a rágószínű, rózsaszín Glossaholic (#150) árnyalattal.
A 13 nedvesen ragyogó árnyalat, között a színek elnevetései és száma :   Glossaholic #150, Snog #330,  Ooh La La #500, Go Gloss or Go Home #530, Non-Stop Glamour #120, Crystal Clear #800       
Javasolt fogyasztói ár: 1399.-Ft "



A körömlakkok

 
                                    


Az a neon zöld valami fantasztikus!


,,A 60 Seconds körömlakkok új, 12 trendi színét felvonultató sorát Rita aláírása díszíti. A kifutók világa inspirálta, a nyári trendet meghatározó, az ő dögös stílusát közvetítő kollekció 6 káprázatos pasztell és 6  ragyogó, feltűnő színt tartalmaz, így olyan manikürt készíthetsz, amitől mindenki el fog ájulni. Kezdd a a csini naranccsal Peachella (#408), majd haladj tovább a bogyósgyümölcsös Glaston-Berry (#300) és babarózsaszín árnyalattal Sweet Retreat (#270), egyenesen át a vízzöld Roll in the Grass (#878) színeken. Élvezd a Colourfest kollekció megannyi színét, akár minden körmöd más-más színűre festheted!"

Az előző kiadású lakkokról nyugodt szívvel mondom el, hogy az én körmeimen eléggé tartósak, alap és fedő lakkal főleg, tehát nem panaszkodhatok rájuk, és remélem ezek a darabok is éppen ilyenek lesznek majd, mert akkor nagyon fogjuk őket szeretni. Az érdekessége, hogy 3 az 1-ben technikával készülnek, tehát tartalmazzák az alap-és fedőlakkot is, tehát gyanítom ennek köszönhető a remek tartósságuk, akár 10 napig is fent maradhatnak kopás nélkül, ezt alátámasztom az előző kollekciós lakkok esetében. A nevében rejlő 60 seconds pedig már előre jelzi, hogy mindössze egy perc és már száradtak is a körmeink, indulásra készek vagyunk. Tényleg gyorsan szárad, ugyan nem mértem az időt, de lényegesen kevesebbet kell várni a második réteg felvitele előtt,ám már egy rétegben is jól fednek!

A színek elnevezései :

                    pasztell árnyalatok                                                feltűnő árnyalatok                                        
                        Peachella #408                                                                    Glaston-Berry #300
                       Rain Rain Go Away #498                                                       Neon Fest #322            
                        Go Wild-er-ness #558                                                          Tangerine Tent #400
                                                                                                                  Port-a-loo Blue #880    
                                                                                                                  Roll in the Grass #878

                                                            Javasolt fogyasztói ár:   799.-Ft                                                                                 

                         

A megjelenés pedig már ebben a hónapban, márciusban, szóval érdemes nyitott szemmel pásztázni a drogériák polcait. Minden sajtóanyag megérkezésekor Viki, a Cotytól kitalál nekünk egy érdekes, vagy éppen vicces kihívást, feladatot. Most azt fundálta ki,hogy a kollekcióhoz illően készítsünk egy hippi stílusú sminket, vagy körömfestést. Sokat gondolkodtam mit is csináljak, végül egy smink mellett döntöttem, íme:






                       


Hogy tetszik az újdonság?
 Ti milyen hippi sminket készítenétek?

A sajtóanyagért és a hírekért, a játékban való részvételért szeretnék köszönetet mondani a Coty Hungary Kft-nek! 

Puszil benneteket: Hajnitok 

Nincsenek megjegyzések: