2015. október 10., szombat

Screem Queens- egy új sorozat

Sziasztok!

Nem is olyan régen éppen inspirálódtam a weheartit-on, amikor láttam pár képet egy új sorozatról. Megtetszettek a ruhák belőle, így rákerestem és megismerkedtem a Screem Queens-el, megnéztem az eddig kijött részeket, és úgy gondoltam, írok nektek is róla pár sort.




Csajok, én még ilyen fura sorozatot nem láttam. Egyszerűen sokszor csak néztem, hogy mivan?? Ezt a jelenetet most poénnak szánták, vagy komolyan gondolják, bár a túlszínészkedett gesztusokból és monológokból az első meglátásomra tippelek. Egy pici American Horror Story beütése van, csak kifigurázós, cukormázas formában, bár az alkotók is úgy harangozták be, hogy a Glee és az American Horror Story keveréke, éppen ezért még magam sem tudtam azt sem eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem, bár pár jeleneten jót nevettem.
A történet szerint egy lányszövetség a KKT házában járunk, ahol a méhkirálynő Chanel ( Emma Roberts, szerepel még benne Ariana Grande is többek között), aki a sleppjét is minyonoknak nevezi, a nevüket sem tudja csak Chanel #1-#3#4#5 -ként tartja őket számon, egy óriási gardróbja van amibe Karl Lagerfeld minden évben elküldi a legjobb cuccokat, és annyi pénze van mint a szemét. Van egy pasija aki fűvel-fával csalja, de ezt ő is tudja. Éppen új tagválasztásra kerül sor, kénytelen a ház minden oda vágyót befogadni az igazgatónőnek hála, így eléggé fura alakok is bekerülnek. Közben a kampusz kabalájának öltözött ,,Red Devil" gyilkos sorban nyírja ki az embereket, de olyan módokon, hogy nekem nem jutna eszembe!



Ami tetszik benne, az inkább a látványvilág, a ruhák, a színek... de maga a sorozat nagyon kétértelmű és paródia jellegű, mintha a tipikus amerikai horror filmeket akarná csúfolni . Amondó vagyok, mindenki nézzen bele, és maga döntse el, hogy neki ez bejön vagy sem,még én is adok neki esélyt.



Én jobban szeretem a komolyabb témákat is boncolgató sorozatokat, még ha valótlan lények vagy események vannak is benne, de a paródia jelleg és a túl gesztikulálás nekem furcsa.


Ti láttátok már ezt az új sorozatot? Ha igen, hogy tetszett?



Köszi a benézésért, puszi:



1 megjegyzés:

Thimmyke írta...

Bele fogok nézni úgy érzem. ANnyira bizarr, hogy felkeltette az érdeklődésemet. :D