2018. május 28., hétfő

essence- Kisses from Italy trendkiadás 2018.

Sziasztok Csajok!

Rég volt már, hogy hírmorzsákat hoztam trendkiadásokról, igaz? Nos most egy videóból vettem észre az essence csatornáján ezt az új trendkiadást.
Okosan gondolkoznak a márka marketingesei és tervcezői, mert mi is lehetne nyáriasabb téma, mint Olaszország? Ha a csizma formájú országra gondolok, nekem egyből a napfény és tenger mellett  a napcsókolta bőr és csodás dolce vita életérzés jut eszembe. Lássuk,az essence mit álmodott meg ebbe a kollekcióba!

Forrás: itt



Nos, a terméket a következők a kiadásban: egy kék hajkefe, egy rúzstrió, testpermet, pirosító lapocskák,citrusos kézkrém, szemöldökceruzák melyek kétvégűek, szempillaspirál, neszeszer, szemhéjtus, és egy vizes hatású stick.

A videóból sikerült pár darabról közelebbi képet is kivágnom, a videót egyébként itt találjátok!


A rúzsok igazán nyárias színűek, a barack árnyalataiban pompáznak. A mint feliratból egyértelmű számomra, hogy mentolos termék, tehát vérbőséget okoz az ajkakon, ezáltal optikailag teltebb kinézetet biztosít. Főként a két élénk narancs árnyalat tetszik, ezek a színek nekem jól is állnak, szóval ha jó áron lesz, erre lehet vetek egy közelebbi pillantást. A kiszerelés nem a legszerencsésebb, mert ennél a megoldásnál kész művészet a kupakot úgy visszahelyezni, hogy ne nyessek vagy karcoljak bele a szépséges rúzsba, akkor pedig olyan mérges szoktam lenni. Kis mérete miatt mondjuk utazáshoz ideális lehet ebben a kis pakkban.


A hajkefe: hát teljesen őszinte leszek mint mindig, ez engem nem különösebben érdekel. Nekem van jól bevált kis hajkefém, aranyos ez a kék szín, de nem túlzottan keltette fel a figyelmem. 


A testpermet: nem tudom,hogy csalóka-e a kép, vagy tényleg egy kissé olajos permetről van-e szó, mindenesetre ha jól sejtem a mintájából, ez valami citrusos illatú lehet. Frissítésre jó lehet a melegben, ha nem akarunk pafümöt használni és bejön az illata.


A szemöldökceruzák: jók, de szerintem a két árnyalat kevés. Attól függ, hogy a világosabb szín narancsos tónusú-e, mert attól a hideg ráz, annyira írtózom tőle, de a sötétbarna a sötét hajú lányoknak lehet szép lesz. Az praktikus,hogy a másik végén egy spirál is található, amivel rendezhetjük a kusza szálakat, illetve elsatírozhatjuk kicsit az élesebb vonalakat, hogy természetes hatást érjünk el.



Pirosítók: két színben érkeznek pirosító lapocskák. Szerintem ez nem mindennapi használatra praktikus, hanem utazáshoz, hogy előveszünk egy kis lapot és azzal pirosítunk. Két árnyalatban elérhető,és még sosem használtam ilyen kiszerelésű terméket. Meglátjuk jó-e! A csomagolás mondjuk nagyon szép, nekem ez plusz pont!


A szempillaspirál: a csomagolás nagyon tetszik. Szép, csajos, és a duci vonalvezetés is bejön! A keféje egyébként egy ívelt sörtekefe, nem szilikon. Kíváncsian várom, hogyan fog teljesírteni!


Nos, vegyes érzerlmekkel várom ezt a kiadást, 1-2 termék érdekel csak, de nem vágódom tőle hanyatt. Nagyon hiányolok egy szép naplemente színekben játszó palettát, szerintem az tette volna fel az i-re a pontot, valamint egy bronzosító is elkelt volna, hiszen mi az olasz érzés , ha nem a napcsók a bőrön?

Köszönöm, hogy benéztetek, nézzetek vissza a további újdonságokért!

Ölel benneteket: